Петък, 29 Март 2024, 07:18

Качествен волейбол и много емоции в мача между ВК "Етрополе" и ВК "Черноморец"

1 Декември 2018, 10:50
(1) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 1420 0


Много качествен мач изиграха мъжките отбори на ВК "Етрополе" гр.Етрополе и ВК "Черноморец" гр.Бяла от турнира за Купата на България. Срещата се проведе снощи /30 ноември/ от 17.00ч.в сп.зала "Чавдар" гр.Етрополе, която бе изпълнена до краен предел от любители на волейбола, които бяха дошли да окажат своята подкрепа на етрополската формация и да се насладят на прекрасните изяви на състезателите и от двата отбора. През целия мач на терена имаше динамика в играта, хъс за победа, великолепни отигравания, борба за всяка точка и невероятни емоции. Това бе двубой от висока класа и достави истинско удоволствие на зрителите.
Крачка не достигна на домакините да бъдат победител в този стойностен мач, защото на моменти допуснаха някои грешки в атаките си и това повлия на развитието на тяхната игра.
Началото бе повече от успешно за тима от Етрополе, като за 22 мин., те успяха да вземат първия гейм с 25:17. Втората част вървеше равностойно, но гостите от гр.Бяла успяха да измъкнат победата с 25:21 и така мача започна отначало в третия гейм, когато превес в точките взеха волейболистите на "Черноморец", а с това спечелиха и гейма с 25:17. Последвалият четвърти гейм показа най-доброто от възможностите на двата състава, което доведе до много бурни емоции и у състезателите и у публиката. Това бе една прекрасно изиграна част, в която имаше огромно себераздаване от играчите и толкова мъжка битка за абсолютно всяка точка. Великолепни атаки и безспорни спортни качества на талантливи волейболисти във всяка минута на гейма, който продължи 30 мин. и завърши с впечатляващите 33:31 за тима на ВК "Черноморец" гр.Бяла, който с 3:1 гейма продължава напред в турнира.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete