Петък, 29 Март 2024, 07:31

Какъв трябва да бъде дамският часовник?

5 Май 2020, 12:03
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 901


С навлизането на смартфоните и другите електронни устройства в нашия живот, часовниците престанаха да бъдат единствено средство за информация за часа и датата, а придобиха по-широка функция. Те са модно и елегантно допълнение към всяка една визия и затова, дамите, които държат да бъдат в крак с последните тенденции, непременно трябва да съобразят избора си на часовник с тях.

Защото дори и да отчетем факта, че практическото значение на часовниците е намаляло значително, то с избора на такъв аксесоар – стилен и елегантен, със сигурност ще добавите много чар и женственост към вашия аутфит.

Модерните часовници за жени съчетават в едно функционалност и красота. Те са незаменими както в ежедневието, така и като луксозно допълнение на вечерния тоалет.

Ако искате официалната ви визия да придобие повече блясък, може да заложите на някои от луксозните модели, украсени с камъни и кристали. Те наистина са прекрасна декорация, която ще разнообрази и допълни по съвършен начин всяка една официална визия.

Актуални часовници за жени - как да направим най-добрия избор?

Класически модел или пък някой по-разчупен? Изчистена визия или дизайн, създаден с много въображение? Всичко зависи предимно от функцията, която сте определили за вашия бъдещ часовник-мечта. Ако възнамерявате да добавите като един стилен акцент към вашата бизнес визия, то тогава изчистеният дизайн е точно това, на което трябва да обърнете внимание. В случай, че искате да ползвате вашия часовник при спортните си занимания, то съществуват страхотни модели смарт часовници, които могат да ви бъдат от голям полза, защото освен часа и датата, измерват и много физически показатели – пулс, изгорени калории, изминати крачки и други.

Но нека най-напред да определим стиловете, към които се придържат водещите производители на дамски часовници.

Дамски часовници в класически стил

Обикновено тези модели идват с едноцветен циферблат (най-често изборът пада върху бяло, черно или синьо), притежават ясно различими маркировки и са механични. По отношение на верижката, то тя може да бъде от кожа /естествената кожа се счита за много стилен избор/, метал или керамика. Подобен модел часовници за жени са изключително елегантни и могат да се превърнат дори в акцент, който да разнообрази строгото делово облекло.

Дамски часовници в ежедневен стил

Този тип модели се отличават с изключително разнообразие както по форма, така и по цвят и функции. Тук няма правила, защото избора на часовник за всеки ден е въпрос, който се отнася до спецификите на ежедневието и всяка дама сама трябва да реши какъв часовник би подхождал на нейния начин и стил на живот. Що се отнася до цветовете, то дамските часовници в бяло, черно, кафяво и синьо се считат за класически избор, защото могат лесно да се комбинират с тоалети и други аксесоари. Разбира се, ако държите да се обличате така, че хармонията да е съвършена, винаги може да заложите на повече от един модел часовник. Доста от съвременните жени се възползват именно от тази опция.

Луксозни часовници за жени

Луксозният часовник е нещо, без което официалната визия би изглеждала някак си незавършена. Съществуват страхотни модели, които ще подхождат на всеки един стил облекло. Тъй като луксозните часовници по правило са по-скъпи, може да изберете някой класически модел, така че да сте спокойни, когато решите да изграждате ефектни съчетания – той би допълнил перфектно външния ви вид, независимо какво сте решили да облечете.

Ако сте от дамите, които са по-въздържани по отношение на допълнителните аксесоари и не използват твърде пищни бижута като обеци, огърлици или гривни, то спокойно може да изберете часовник, инкрустиран с камъни и издържан в по-ярки цветове. Той веднага ще привлече вниманието и възхищението на околните, добавяйки към вашата визия лукс и изисканост.

Новите предложения на дизайнерите са страхотни, така че, едва ли ще се затрудните особено в избора!

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete