Сряда, 27 Май 2020, 15:59

Кандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин подкрепи Петя Кочкова

7 Октомври 2011, 22:52
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1575 11


Повече от седмица ботевградчани чакат визитата на Ивайло Калфин. Точно в 18.15 ч. днес кандидатът за президент бе посрещнат на центъра с цвтя и ръкопляскания от няколко групи младежи, които го поздравиха с добре дошъл и го увериха, че ще го подкрепят за президент на Републиката. Той бе посрещнат и от кандидата за кмет Петя Кочкова и д-р Веселка Златева -председастел на БСП. Предизборният хепънинг бе открит под звуците на песента „Ти си на ред” в изпълнение на Йоана. Веднага след това бе дадена думата на д-р Златева, която представи приоритетите на листата на БСП и  призова  обществеността да бъде активна на 23 октомври. Г-жа Кочкова даде ясен знак, че досегашното управление на общината трябва да бъде сменено и тя е готова за този отговорен пост. В своето приветствие към жителите на общината Калфин показа катргорична  позиция към проблемите на хората. „Със Стефан Данаилов ще  запретнем ръкави и ще натиснем правителството и парламента да започнат да работят за българските граждани,  а не за себе си. Много хора решиха, че държавата е тяхна, лична. Решиха, че те ще казват какво ще се случва, а няма да питат народа.” Кандидатът за президент бе категоричен, че трябва да има промяна и, че „българските граждани чакат държавата да работи за тях”. След изказването си той бе поканен в разговори с много ботевградчани. След него на трибуната се качи момиче, което поиска да каже какво мислят младите хора в града. „Заставам пред вас от позицията на един млад човек, който на предстоящите избори за пръв път ще упражни правото си на глас, заставам пред вас като един вече пораснал вапцаровец, заставам пред вас като човек, който познава личността на г-жа Петя Кочкова. Аз вярвам, че е крайно време управлението на нашата община да поеме в коренно различна посока, нужна ни е глътка свеж въздух, нужна ни е  промяна, а такава може да донесе само една интелигентна и високо образована личност, защото единствено такъв човек ще е в състояние да  издига не само сгради, но да подпомага и духовното развитие на хората. Културата и образованието, а не бетонът са основите, върху които се гради едно общество”.
В края на  официалната част от БСП почерпиха с осем метрова баница. Така те символично напомниха на хората, че с бюлетина номер осем ще се яви партията на изборите. Концертът продължи с песни на местната гупа „Весо и Джони”. В ритъма на рокендрола младежите се забавляваха  до тъмно.Източник: balkanec.bg

Коментари (11)

 • Отговори (0) (0)
  1. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 23:13

  Малеее тая Веселка да откършиш от нея, лудница си еи :)

 • Отговори (0) (0)
  2. добавен от: Анонимен 8 Октомври, 08:46

  Червени боклуци! Стига писахте за тях!!! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

 • Отговори (0) (0)
  3. добавен от: Анонимен 8 Октомври, 09:03

  На фона на Ботевградския ГЕРБ тези са АНГЕЛЧЕТА!!!

 • Отговори (0) (0)
  4. добавен от: :) 8 Октомври, 09:20

  Кмета посрами Герб - УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ , Герб защо бе ??? Герб си шитнаха много лош автогол с Тулю :) Отиде Хубавата партия !!!!!! Отказвам се от Ботевградската версия на ГЕРБ ! RZS или БСП ili Ataka това е !!!!!!!

 • Отговори (0) (0)
  5. добавен от: Анонимен 8 Октомври, 09:34

  Една фирма от Златица работи усилено по предизборните ремонти в Боевград.Радио АУРЕА/циганското/,собственост на Цв. Кънчев е базирано в Златица.Тази фирма е наела работници от махалата.Работниците получават по едни 100лв.безотчетен бонус!
  Съберете 2и2 и помислете!
  КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

 • Отговори (0) (0)
  6. добавен от: Анонимен 8 Октомври, 09:55

  Малко История:Георгиев предложи облог на Кочкова?!
  По време на заседнието на ОбС кметът Герогиев изненадващо предложи облог на съветничката Петя Кочкова. “Г-жо Кочкова, искате ли да се обзаложим, че на следващите избори за кмет и общински съветници, ще станете мой застъпник?” – каза градоначалникът. Минути преди това той отправи към Петя Кочкова друго предложение – да я направи зем.кмет или да съдейства за назначаването й за шеф на Регионалния инспекторат по образование. В отговор съветничката заяви: “Не се продавам! Не искам да ставам нито зам.кмет, нито началник на Инспектората. Искам Вие да не сте кмет!”.
  “Няма да Ви се изпълни желанието в близките две години” – отвърна Георги Георгиев.
  Съветниците и присъстващите на сесията изслушаха внимателно диалога между двамата, но възприеха като шега думите на кмета.

 • Отговори (0) (0)
  7. добавен от: Анонимен 8 Октомври, 13:10

  Успех за Петя!

 • Отговори (0) (0)
  8. добавен от: Анонимен 9 Октомври, 15:18

  Kuchkova kysai s 200 na nqkade :idea:

 • Отговори (0) (0)
  9. добавен от: Анонимен 9 Октомври, 18:28

  Уважаеми съграждани,
  Не мога да не напиша някой ред , гледайки през последните дни как един човек, една шепа хищници за пореден път ни умоляват с морков и пръчка, пак да дадем глас за тях.
  Стига,не искам и не желая!
  Омръзна ми ,първенюта с черни обувки и бели чорапи да ми казват , че те са богове, че без тях не можем да дишаме,да общуваме нормално , да се усмихваме е пр.
  Убеждават ни, че нашите пари за пречиствателни станции не са дадени на вятъра, след като чиста вода не потича в домовете ни. Посредствени хора на фона на човек-божество да „даряват” подаяние на една изтерзана жена и да очакват бурни ръкопляскания.
  Омръзна ми, да възпитавам детето си да спазват законите и правилата,да има чест и достойнство, а други да им се присмиват и да ги наричат „балъци” и да спят на работното си място,макар то да е парламент.
  Омръзна ми ,да ми напомнят , че изтича срока за плащане на данъците, а мургави съграждани от ромски произход, да не плащат, защото се интегрират, имат ПРАВА,а задължения –НЕ, и най-вече, че са гласоподаватели .
  Омръзна ми, да ме убеждават, че тук е Швейцария , а де се строи депо за отпадъци на три общини и предстоящ завод за битови отпадъци-пак за три общини .
  Строи се музей , а то всъщност пирамида.Строи се младежка станция , а младежи стъпват там с разрешение свише . Строят се пързалки,плувни комплекси за младежта , но с идеята да се намерят места на верните кротки другари.
  Уважаеми съграждани , аз не агитирам за никоя партия , аз обаче със сигурност не искам да бъда васал, а моето дете да чете криво разбраната цивилизация по новаченски.
  Аз искам да бъда човек, а не материал.

 • Отговори (0) (0)
  10. добавен от: Анонимен 15 Октомври, 22:26

  Георгиев натрупа доста милиони, стига толкова - да си ходи вече!!! Нагледахме се на корупционните му схеми. Хората се измориха вече от него. Хванал е общината като някой кърлеж и няма пускане.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (12)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (1034)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (107)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (78)
70% Complete
Мир по Земята (161)
70% Complete