Петък, 19 Април 2024, 15:36

Кандидатите за народни представители от коалиция Обединени патриоти Явор Нотев и Павлин Цветков посетиха с. Джурово

19 Март 2017, 08:45
(2) (1)
Правец - Новини
Прочетена: 2457 4


В оживена дискусия, посветена на проблемите на малките населени места, премина предизборното събрание на кандидатите за народни представители от коалиция Обединени патриоти Явор Нотев и Павлин Цветков в село Джурово, община Правец.

Минимална пенсия от 300 лв. и пропорционално увеличение на всички останали пенсии е ангажимент на обединените патриоти, който вече се споделя от всички останали политически сили и е въпрос на време това обещание да бъде изпълнено.

Държавата трябва да гарантира сигурността на всички български граждани, особено на възрастните хора по селата, чието имущество и дребни парични средства стават обект на ежедневни престъпни посегателства. В тази насока програмата на Обединени патриоти предлага конкретни решения, които ще дисциплинират представителите на циганския етнос и ще ги принудят да спазват правилата, така както това правят всички останали български граждани.

Кандидатите за народни представители и присъстващите избиратели от село Джурово се обединиха около позицията на патриотите, че социалната политика на държавата трябва да бъде изцяло ревизирана, така че да се преустанови порочната практика, превърнала раждането на деца в доходоносно занимание за безотговорни родители.

Политическата ситуация в момента е такава, че хората възлагат големи надежди и имат реални очаквания за действие от обединените патриоти. Дано този път не останем излъгани, защото вече 28 години постоянно се дават обещания, които след това лесно се забравят. Това, че патриотите не позволихте цената на електроенергията да поскъпне, че успяхте да наложите изграждането на оградата по границата с Турция, че приехте мерки за опазването на българската гора, и че успяхте да отстраните ДПС от властта, ни дава увереност, че ще спазите дадените към нас обещания, споделиха джуровенци.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Парламентарни избори 2017

Коментари (4)

  • Отговори (0) (3)
    1. добавен от: Анонимен 20 Март, 08:12

    ей от това недоразумение нищо не става. напълно безполезен лигльо

    • (3) (0)
      1. добавен от: Анонимен 20 Март, 09:25

      Ама ти всички хора определяш като недоразумения. Смяташ се за най- читав.
      Кажи си името да видим дали е така. Да не се окажеш най- големият боклук на земята, умрял от яд,че не се е докопал до копанята?

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 20 Март, 09:12

    За павлин цветков единствения читав кандидат!

  • Отговори (2) (0)
    3. добавен от: Анонимен 20 Март, 10:23

    С кой номер да го подкрепим, да свалим на земята местните дерибеии тинчев и златевс

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete