Четвъртък, 28 Март 2024, 12:27

Кандидатите за народни представители от "Обединени патриоти" Явор Нотев и Павлин Цветков представиха управленската си програма във Врачеш и Ботевград

20 Март 2017, 21:05
(0) (2)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3766 33


Кандидатите за народни представители от коалиция „Обединени патриоти” Явор Нотев и Павлин Цветков днес посетиха община Ботевград. Първата им среща се проведе в с. Врачеш, с начален час 16:30ч. В 18ч. Явор Нотев и Павлин Цветков посетиха Ботевград, където имаха възможност да дискутират теми, касаещи проблемите на ботевградчани.

Кандидатите за народни представители представиха приоритетите в предизборната програма на „Обединени патриоти”- НФСБ, Атака и ВМРО. Съществени въпроси, касаещи икономиката, бюджета, здравеопазването, образованието, съдебната система и др., бяха малка част от оживената дискусия, както във Врачеш, така и в Ботевград.

Кандидатът за народен представител Павлин Цветков откри Предизборното събрание в с. Врачеш.”. Г-н Цветков заяви, че обединението на НФСБ, Атака и ВМРО идва, за да покаже как с обединени усилия трябва да се работи за България. „Време е да стъпим на едно възраждане и да успеем да съхраним българската нация”. Павлин Цветков припомни, че Обединените патриоти успяха да извоюват построяването на стената по границата, работиха за ограничаването на ДПС в българската политика и за предприетите мерки за опазването на българската гора. „Знаете добре за моята борба в съседната община Правец, срещу тамошната олигархия, която не се задоволи само с община Правец, а тръгна и към община Ботевград. За проблема с водата в язовир „Бебреш” и ВЕЦ-а, аз предупредих преди около 5 години”, каза Цветков. Пред ботевградчани той сподели надеждите си, че този път Обединените патриоти ще покажат добри резултати. В заключение Цветков заяви, че ще помогне водата на община Ботевград да не бъде отнета. „Направен беше този МВЕЦ, който за по-малко от половин година успя да източи целия язовир „Бебреш”. Твърдеше се, че в тръбата, която отива към правешкия язовир, нямало вода, но аз мога да ви уверя, че вода и това лято имаше, защото хората от с. Разлива, които са си направили отцепления от този отвод, поливаха. В Правец водех битка за разграбването на общината. Тук отново ще водя битка, само че за водата.

Кандидатът за народен представител от ПП Атака, водач на листата на коалиция „Обединени патриоти“ в Софийска област Явор Нотев представи предизборната програма.

Минимална пенсия от 300 лв. и пропорционално увеличение на всички останали пенсии е ангажимент на обединените патриоти, който вече се споделя от всички останали политически сили и е въпрос на време това обещание да бъде изпълнено.

Възраждане на българската икономика, стимулиране на българското производство и спешно повишаване на доходите на българите. Въвеждането на данъчни, счетоводни и лицензионни облекчения, както и създаването на Национален фонд за подпомагане на малките и средни предприятия.Законодателство срещу спекулата.

Демографска промяна за спасяване на нацията. Социалните помощи- само срещу реално полаган труд. Спиране на помощите за повече от 3 деца. Ефективно и достъпно здравеопазване и справедлива социална политика. Връщане на медицинската помощ в малките селища. Поевтиняване на лекарствата. Създаване на здрава и трудоспособна нация.

Сред дискутираните теми бе и темата за образованието. Явор Нотев изрази недоволство от факта, че авторитетът на българския учител е сринат. По думите му учителите получават мизерни заплати, а именно те са хората, които заслужават много повече от това, защото именно те възпитават българските деца. Явор Нотев заяви, че Обединените патриоти ще пледират цялостна образователна реформа, връщане на възрожденския дух и националното самосъзнание в училищата и университетите. Изучаване на дисциплината „Патриотизъм“, час по физкултура всеки ден и въвеждане на военно обучение. Държавна подкрепа за българската култура.

Явор Нотев засегна и проблема за качеството на лечението и цените на лекарствата в България. Той изрази възмущение, че хората се снабдяват с лекарства от чужбина на по-ниски цени от тези, които са в родната им страна.

Водачът на листата в Софийска област добави още, че българинът се нуждае от спокойствие в своята родина, и че трябва да се чувства защитен.

Обединените патриоти ще работят за национална стратегия за приобщаване на етносите при спазване на законите. Премахване на незаконните постройки, бракове между малолетни, обвързване на социалните помощи с реално полаган труд и образованието на децата. Закон за българския език – право на глас да имат само завършилите основно образование и владеещите български език.

Явор Нотев коментира и безсилието на държавата да задържи младите хора в България. „Някъде там младата кръв, младите сили на България, заминават зад граница, за да дадат наученото и силите си на чужди икономики. Това изтичане можем да сравним с „кръвния данък”. Защо трябва да търпим това положение и да се просълзяваме на писмата, адресирани до нас. Не затова сме мечтали”, заяви Нотев.

Относно националната отбрана „Обединени патриоти” ще настояват за възстановяване на наборната военна служба и трудови войски като място за придобиване на професия, отговорност и съпричастност към българското общество. Незабавно възстановяване на ракетните бази в Южна България и извеждане на всички български войски от чужди държави.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Парламентарни избори 2017

Коментари (33)

  • Отговори (10) (4)
    1. добавен от: Анонимен 20 Март, 21:12

    Аз съм кандидат за народен представител от „Обединени идиоти”. Къде да представя управленската си програма? :uups:

    • (6) (5)
      1. добавен от: Анонимен 20 Март, 21:35

      Забравих да ви запозная с програмата си - минимална пенсия 10 000 евро, максимална заплата 200 евро, задължителна казарма 10 години за мъжете и 20 години за жените, задължително членство в БКП и ДКМС, дружба навеки с братския СССР, ГДР, КНДР, СФРЮ и т.н.! Смърт на капитализма и империализма!

  • Отговори (8) (4)
    2. добавен от: Анонимен 20 Март, 21:25

    Нямам други думи да го кажа:„Господа,Вие сте просто ЖАЛКИ”!

    • (3) (6)
      1. добавен от: Анонимен 20 Март, 22:03

      Имаш право. Ама има хора дето им се връзват, както и хора дето се връзват на Марешки. Преди същите се връзваха на Бареков, на Жорж Ганчев, и т н. Явно винаги ще има такива...

  • Отговори (8) (6)
    3. добавен от: Анонимен 20 Март, 21:27

    Тези по е имат местен човек напред в листата, та знаят за проблемите на хората. Трябва правчанин като Павлин да дойде, та да каже на Ботевградчани къде отива водата от язовира. А от Ботевградска община правят някакви комисии, глупости... питайте довечера Ченчев за това и ще видите как гледа "теле в железница". Патриотите поне са близо до хората. Идеите им за социални помощи и за демографската криза са правилни.

  • Отговори (5) (0)
    4. добавен от: Анонимен 20 Март, 21:37

    По време на тази кампания в Ботевградско определено е модно да се плюе по Клюна. Ако тази вечер и комунягите го направят, може да се каже че местните политици са в синхрон с народа - казват каквото хората искат да чуят.

  • Отговори (9) (3)
    5. добавен от: Анонимен 20 Март, 21:44

    Тази на снимката с жълтото шалче явно винаги до използва, понеже няма как да си върже жълтата книжка около врата...

    • (6) (8)
      1. добавен от: Анонимен 20 Март, 22:15

      Тази е шефката на Атака в Ботевград и кандидат за депутат. Има шансове да бъде избрана и да представлява градът ни в Парламента.

    • (10) (2)
      2. добавен от: Анонимен 20 Март, 22:19

      Точно така! В по-следващия си живот!

  • Отговори (4) (1)
    6. добавен от: Анонимен 20 Март, 21:44

    Няма ли да дойде Николинка по тоз хубав край и да раздаде тениски със снимка на Бацко по фуражка?

    • (1) (0)
      1. добавен от: Анонимен 21 Март, 22:47

      Ето как се прави!
      https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17190914_1936193313333822_2006274905851552836_n.jpg?oh=4f2e24979577115fb343981fe9ac1724&oe=596583DB

  • Отговори (6) (3)
    7. добавен от: Анонимен 20 Март, 21:45

    За повечето неща са прави, но в частите за справянето с демографската криза малко са се престарали. Струва ми се следващата стъпка там ще е да докажеш че си потентен, за да може да гласуваш. А някои може да предложат като изискване при мъжете и минимална дължина на ... (хайде да не го пиша че ще ме цензурират).

  • Отговори (4) (3)
    8. добавен от: Анонимен 20 Март, 22:04

    Прави са само когато не са седнали! :idea:

  • Отговори (5) (6)
    9. добавен от: Анонимен 20 Март, 22:06

    TAQ S JULTOTO SHAL4E IMA I JULTA KNIJKA,NE Q LI ZNAETE - CECA HRISTOVA :x :x :x :x

    • (6) (3)
      1. добавен от: Анонимен 20 Март, 22:20

      Цигански не четем!

  • Отговори (3) (4)
    10. добавен от: Анонимен 20 Март, 22:31

    Снимките са от Врачеш в началото, и след това от малкият салон на читалището в Ботевград. Няколко човека от слушателите във Врачеш след това са на предните редици в Ботевград. Тези Патриоти да не си водят клакьори на срещите, та да се отбелязва масовост?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (35)
70% Complete