Четвъртък, 18 Април 2024, 20:45

Каракачанка нахапа жестоко жена в Правец

29 Януари 2015, 19:44
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 6019 40


45-годишната Таня Георгиева от Правец е била нахапана жестоко от каракачанска овчарка. 
На 24 януари /събота/ около 16.00 часа 45-годишната жена е била нападната и нахапана от куче на ул.Филип Тотю, зад Искра-Рум. Овчарката е собственост на международен шофьор на име Валери.
Ето какво разказа пострадалата жена пред наш репортер - "Минавах по улицата и видях, че вратата на къщата е отворена, знам че кучетата там са големи и съм ги чувала как лаят и блъскат по вратата. Усъмних се и се уплаших да не са излезли. Продължих напред, когато изведнъж видях едно от кучетата, което скочи върху мен. Една жена отсреща от кооперацията се развика, кучето ме пусна, след което ме захапа още веднъж. Започна да тече много силно кръв и когато погледнах видях, че раната е толкова дълбока, че се виждаше костта на ръката ми. Изведнъж видях и другата овчарка да тича срещу мен, добре че едно момче минаваше и се развика и кучето избяга. Закараха ме в болницата в Ботевград, където ме зашиха".
След като отива на превръзка, Таня разбира, че е получила инфекция и докторите искат да остане за лечение в болницата. Жената не е здравно осигурена и заплаща всички прегледи.
Таня се оплака, че собственикът на кучетата не е оказал финансово съдействие за лечението, от което се нуждае. Тя сподели, че ще си извади медицинско свидетелство, с което ще търси парично обезщетение чрез съда. 
След случката кучетата са били приспани.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (40)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 29 Януари, 19:57

    Съвет от мен - тази жена да му скъса задника на собственика от дела.
    Да си потърси свестен адвокат и да не му прощава.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 29 Януари, 20:01

    И бездомни кучета върлуват из Правец

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 29 Януари, 20:07

    Ужас...да се направи закон с който да приспиват не само кучетата,а и безотговорните стопани! 80%от бездомните са били домашни докато са се нарадвали децата и после навън,че е най-лесно.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 29 Януари, 20:12

    Кучетата са собственост на Валери ...известен с прякора "Бибич" .. Къщата се намира точно до така известното заведение, почитано и благотворено от младите подрастващи тийнейджъри във възрастова граница 14-18 години, заведение "Двата Лъва" или както всички го знаят "Бомбата"

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 29 Януари, 20:39

    Тази не е ли циганка щом няма осигуровки?

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 29 Януари, 20:46

    Ти си тъп циганин/циганка бе №5 ... тази жена си е чиста и натурална българка познавам и нея и дъщеря и , даже и съпругът и ... не значи че вскеи неосигорен Българин е циганин ... Мръшляк такъв ... ужаст ... Прост народ ... слаба държава ! :) :x

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 29 Януари, 21:05

    Tia e chovek naxapan ot kyche, a nikoi ne e zastrachovan i ne triabva da se otnasiame po tozi nachin. Vinovnika triabva da bude syden i da zaplati na zenata i za iztyrpianite bolka i stradanie. Ako tova beche, nedai boze dete?

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 29 Януари, 21:24

    6 , не обиждай , хората не са знаели, дали и циганка или българка ..
    сега вече знаем.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 29 Януари, 21:24

    Този сигурно не плаща данък в общината за кучетата.Както и всички,които отглеждат в къщите, градини и в апартаментите. И Севера отглеждат грамадни кучета в заградени места,лаят по цяла нощ и ги пускат да тичат свободно. Жената сигурно няма пари за адвокати. Собствениците,които не спазват наредбите следва най малкото да бъдат глобени от общината. И тя да предприеме действия срещу уличните кучета.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 29 Януари, 22:34

    Kakvo ste promeni bezotgovornosta ako e plastal danak? Dali po-malko steche da strada i po-malko chte ia boli postradalata, ili Obstinata steche da plati za lechenieto i stradanieto na zenata. Sobstvenika na kycheto da si poeme otgovornostta i da plati lechenieto i obezchetenie za prezivianoto. Moia blizka pochina ot takav problem. Ot stresa polychi pak i pochina. Nikoi ne e zastraxovan.Da ne dava Gospod nikomy!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (40)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete