Четвъртък, 28 Март 2024, 13:58

Кърваво меле между фенове на "Левски" и ЦСКА

20 Януари 2013, 17:43
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 4038 1


18-годишен е с пукната глава, друго момче е наръгано с нож

Пореден кървав сблъсък между фенове на отборите на „Левски“ и ЦСКА стана този следобед около стадион „Васил Левски“ преди демонстративния мач по баскетбол между ветерани, с който се откри ремонтираната зала на на стадион "Българска армия" - "Румен Пейчев". Двете групи, участвали в сбиването, са били от по 30 - 40 души. Голяма част от тях са били въоръжени с колове и железа, разказаха очевидци.

Полицията се е намесила и е искала да ги загради, но спортните хулигани са се разбягали. Едната група фенове е минала по ул. "Ген. Пареносов" и, пресичайки канала при бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", се е насочила към противниците, които са били от страната на сектор Б на националния стадион.  

След сблъсъка 18-годишен фен на „Левски“ е с пукната глава. Момчето е казало пред органите на реда, че е тръгнал от дома си, без да знае какво става. Според други очевидци обаче пострадалият е бил част от групата, която е налагала с колове.

Друго момче е било наръгано с нож в Борисовата градина, то било в тежко състояние.

От МВР допълниха, че сигналът за случая е бил подаден около 16.00 часа. При пристигането на полицаите на мястото на инцидента вече е нямало напрежение. Там е било и пострадалото момче, на което е оказана медицинска помощ.

Други очевидци разказаха, че част от феновете са заграбили и повредили стока, минавайки покрай сергии в близост до спирката на метрото, на които традиционно се продава ски оборудване. Хулиганите са се били и на пазара за ски, където също е имало много жертви, разказаха още свидетели на сцената.

Източник: http://dnes.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 20 Януари, 23:03

    Браво! Това са гражданите от столицата! Продължавайте господа интелегентне граждане!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (35)
70% Complete