Четвъртък, 25 Април 2024, 17:27

Късна победа за "Балкан" в днешната контрола

9 Февруари 2018, 17:44
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1402 4


Футболният "Балкан" записа втората си победа в неофициалните мачове преди подновяването на първенството.. Тя дойде след успех на "зелените" над "Марек" (Дупница) с минималното 1:0 в приятелска среща. Единственото попадение в двубоя отбеляза играещият треньор и президент на клуба - Иван Редовски, след като в самия край на срещата "Балкан" получи дузпа в своя полза.

През първото полувреме двата отбора изиграха абсолютно равностоен мач. Чистите голови положения липсваха и рядко се стигаше до нещо по-интересно в срещата. Играчите на "Балкан" на няколко пъти си проправяха път към противниковата врата, но завършващия им удар не бе достатъчно прецизен. В 31-ата минута вратарят на балканци - Виктор Вълчев се отчете с хубава намеса, след като блокира силен изстрел от средна дистанция. Няколко минути след това се стигна и до най-грозният момент в мача. Непрекъснатите провокации от страна на капитана на "Марек" - Еньо Кръстовчев и някои от играчите на тима доведоха до физическа саморазправа между двата отбора. За щастие напрежението бързо бе потушено, а недопустимото поведение на капитана на дупничани бе санкционирано съвсем закономерно с червен картон. Докрая на полувремето страстите се поохладиха и мачът продължи в спокойно темпо.

През второто полувреме в играта на "Балкан" се забеляза повече идея. На няколко пъти едно от новите попълнения - Георги Ризов успя да раздаде хубави прострелни подавания за своите съотборници, но отново липсата на концентрация лиши балканци от попадение. В 59-ата минута "Марек" отговори с брилянтно изпълнен пряк свободен удар, но стражът на "зелените" успя да се намеси по най-добрия начин и изби в корнер. Докрая на срещата липсваха по-сериозни положения, а мачът вървеше към закономерно нулево равенство. Тогава 2 минути преди края, играч на "Балкан" бе фаулиран в наказателното поле, а след това Иван Редовски с прецизно изпълнение от бялата точка донесе победата за своя тим.



Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 18:26

    enyo selqnin

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 19:21

    Публиката е важна

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 10 Февруари, 12:29

    machkai pisatelio

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 12 Февруари, 08:35

    До кога ще се наливат в празна кофа по 100 000 за Иван Редовски? С тези пари по-добре да се правят спортни площадки

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (186)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete