Петък, 19 Април 2024, 09:58

Кметът Иван Гавалюгов: Вярвам, че в Ботевград живеят добри хора, които са поели съдбата си в свои ръце и ще направят всичко възможно децата им да живеят в едни по-добри условия

29 Април 2019, 11:32
(3) (4)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3856 8


Днес Градският парк в Ботевград отново е изпълнен със стотици жители и гости на града, дошли да празнуват втория ден от Великденски събор 2019. На днешния ден ботевградчани празнуват Събора на града. Празничната програма започна в 10ч. с дефиле на мажоретните състави с ръководител Иванка Христова. Дефилето тръгна от пл. „Освобождение” и стигна до голямата сцена в Градския парк. Последваха изпълнения на Младежкия духов оркестър с диригент Константин Гайдарски.

В 10.30ч. водещата Елена Василева предостави думата на кмета на община Ботевград Иван Гавалюгов за поздравително слово към ботевградчани и гостите на града.
„Уважаеми гости, скъпи съграждани, Христос Воскресе! Честит празник- най-светлият християнски празник! Имам удоволствието за четвърта поредна година да открия възродения Събор на Ботевград, който е възможен благодарение на Вас. Няма да казвам много думи днес. Искам просто да кажа няколко простички неща, които считам, че са изключително важни. Във всеки един от нас се крие и добър и лош човек. Имаме и добрата и лошата си страната. Пожелавам си поне до следващия Великден в мислите и делата си да се водим от добрия човек в нас, да бъдем по-уважителни един към друг, да заличим разделителните линии, които разделят нашето общество, да бъдем по-състрадателни, по-добронамерени. Вярвам, че по този начин ще постигнем едно по-добро благосъстояние на нашето общество, благоденствие, просперитет прогрес.

Вярвам, че в Ботевград живеят добри хора, усмихнати хора, хора, които са поели съдбата си в свои ръце и ще направят всичко възможно децата им да живеят в едни по-добри условия. Благодаря на всички Вас, че уважавате този празник и възродихте тази традиция. Убеден съм, че тя ще пребъде в идните години и че този ден ще се превърне в деня на обединението на Ботевград. Нашето общество има нужда от моменти, които да ни обединяват и в които да показваме нашето единение и смело да вървим в бъдещите дни. Пожелавам Ви най-вече здраве, доброта. Честит празник на всички!”, каза градоначалникът. В заключение той благодари на всички самодейци, които правят възможно това грандиозно събитие, което за четвърта година радва и вълнува жителите на Ботевград.


Източник: balkanec.bg

Коментари (8)

  • Отговори (11) (38)
    1. добавен от: Анонимен 29 Април, 13:00

    Да живеят добри хора, но ти не си от тях

  • Отговори (32) (6)
    2. добавен от: Анонимен 29 Април, 14:20

    Много силни думи на Кмета!

  • 3.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (29) (5)
    4. добавен от: Анонимен 29 Април, 17:01

    Браво кмете, боли ги истината някои

  • 5.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 6.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (2) (4)
    7. добавен от: Анонимен 30 Април, 20:18

    Боли го кмета за Вас!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 12 Май, 10:52

    Ей нищо не сте написали за Георги Димов от Правец, който е водач на листата на АТАКА!
    https://blitz.bg/politika/s-tezi-snimki-d-r-georgi-dimov-kandidat-za-evroparlamenta-zatmni-kholivudskite-zvezdi_news672284.html

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete