Петък, 23 Август 2019, 14:03

Кметът Иван Гавалюгов: Вярвам, че в Ботевград живеят добри хора, които са поели съдбата си в свои ръце и ще направят всичко възможно децата им да живеят в едни по-добри условия

29 Април, 11:32
(3) (4)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3118 8


Днес Градският парк в Ботевград отново е изпълнен със стотици жители и гости на града, дошли да празнуват втория ден от Великденски събор 2019. На днешния ден ботевградчани празнуват Събора на града. Празничната програма започна в 10ч. с дефиле на мажоретните състави с ръководител Иванка Христова. Дефилето тръгна от пл. „Освобождение” и стигна до голямата сцена в Градския парк. Последваха изпълнения на Младежкия духов оркестър с диригент Константин Гайдарски.

В 10.30ч. водещата Елена Василева предостави думата на кмета на община Ботевград Иван Гавалюгов за поздравително слово към ботевградчани и гостите на града.
„Уважаеми гости, скъпи съграждани, Христос Воскресе! Честит празник- най-светлият християнски празник! Имам удоволствието за четвърта поредна година да открия възродения Събор на Ботевград, който е възможен благодарение на Вас. Няма да казвам много думи днес. Искам просто да кажа няколко простички неща, които считам, че са изключително важни. Във всеки един от нас се крие и добър и лош човек. Имаме и добрата и лошата си страната. Пожелавам си поне до следващия Великден в мислите и делата си да се водим от добрия човек в нас, да бъдем по-уважителни един към друг, да заличим разделителните линии, които разделят нашето общество, да бъдем по-състрадателни, по-добронамерени. Вярвам, че по този начин ще постигнем едно по-добро благосъстояние на нашето общество, благоденствие, просперитет прогрес.

Вярвам, че в Ботевград живеят добри хора, усмихнати хора, хора, които са поели съдбата си в свои ръце и ще направят всичко възможно децата им да живеят в едни по-добри условия. Благодаря на всички Вас, че уважавате този празник и възродихте тази традиция. Убеден съм, че тя ще пребъде в идните години и че този ден ще се превърне в деня на обединението на Ботевград. Нашето общество има нужда от моменти, които да ни обединяват и в които да показваме нашето единение и смело да вървим в бъдещите дни. Пожелавам Ви най-вече здраве, доброта. Честит празник на всички!”, каза градоначалникът. В заключение той благодари на всички самодейци, които правят възможно това грандиозно събитие, което за четвърта година радва и вълнува жителите на Ботевград.


Източник: balkanec.bg

Коментари (8)

 • Отговори (11) (38)
  1. добавен от: Анонимен 29 Април, 13:00

  Да живеят добри хора, но ти не си от тях

 • Отговори (32) (6)
  2. добавен от: Анонимен 29 Април, 14:20

  Много силни думи на Кмета!

 • 3.

  Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

 • Отговори (29) (5)
  4. добавен от: Анонимен 29 Април, 17:01

  Браво кмете, боли ги истината някои

 • 5.

  Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

 • 6.

  Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

 • Отговори (2) (4)
  7. добавен от: Анонимен 30 Април, 20:18

  Боли го кмета за Вас!

 • Отговори (0) (0)
  8. добавен от: Анонимен 12 Май, 10:52

  Ей нищо не сте написали за Георги Димов от Правец, който е водач на листата на АТАКА!
  https://blitz.bg/politika/s-tezi-snimki-d-r-georgi-dimov-kandidat-za-evroparlamenta-zatmni-kholivudskite-zvezdi_news672284.html

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (10)

Подготвихте ли се за лятото?

Анкета » коментари (10)

Подготвихте ли се за лятото?

отговори
Да (241)
70% Complete
Не (136)
70% Complete
Няма да почивам, поради липса на средства (305)
70% Complete