Петък, 26 Април 2024, 01:45

Кметът на Етрополе връчи купата на победителите от Международния турнир по голбал

24 Юни 2019, 16:53
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 1423 0


Международен турнир по голбал се проведе от 21 до 23 юни в Етрополе. Събитието се организира със съдействието на Община Етрополе и ЕЛАЦИТЕ-МЕД АД. В турнира участваха участници от Чехия, Русия, Гърция, Турция, Босна и Херцеговина,Черна Гора и Сърбия. Голбал е отборен спорт,създаден за незрящи.
Турнирът се проведе в два състезателни дни в спортната зала на комплекс „Чавдар“. Награждаването се състоя на тържествена вечер в комплекс „Етрополия“, където Кметът, който бе патрон на събитието, връчи купата по голбал на победителите. На церемонията присъства още г-н Васил Долапчиев – Председател на Съюза на слепите в България.
Преди церемонията по награждаването деца от ОУ „Христо Ботев“ – гр. Етрополе с ръководител г-жа Вирджиния Николова поздравиха присъстващите с песни и стихотворения. В началото на програмата Г-н Асен Алтънов - Председател на Регионалната организация на Съюза на слепите в България за София област и Перник връчи на Кмета и на Ивайло Николов - Директор на рудодобивния комплекс на ЕЛАЦИТЕ-МЕД АД, плакети в знак на благодарност за оказаното съдействие. От своя страна Кметът изказа искрената си подкрепа към всички събития на Съюза на слепите и ги увери, че винаги са добре дошли в Етрополе.
Със златните медали се окичиха състезателите на Чехия. На второ място се нареди отборът на Черна Гора, които бяха наградени от Директора на рудодобивния комплекс.
Състезанието се проведе благодарение на Община Етрополе, ЕЛАЦИТЕ МЕД – АД, Районна съюзна организация София при Съюза на слепите в България.
Крайно класиране:
1. Чехия
2. Черна гора
3. Русия
4. Сърбия
5. България
6. Гърция
7. Турция
8. СКИ „Витоша” – София
Община Етрополе


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete