Петък, 19 Април 2024, 20:55

Кметът на община Драгоман и децата от СУ „Христо Ботев” бяха сред почетните гости на годишнината от старта на програмата „Топъл обяд”

17 Декември 2019, 19:49
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 719 0


Днес Българският Червен кръст отбеляза 15-ата годишнина от създаването на Партньорска мрежа за благотворителност и от старта на програмата „Топъл обяд“. Честването се състоя в зала „Триадица“ на Гранд хотел София в присъствието на академик Христо Григоров /председател на НС на БЧК/, д-р Султанка Петрова /зам. министър на труда и социалната политика/, директори, управители и мениджъри на големи компании, фирми и вериги, дарители и спонсори.

На събитието присъства и кмета на Община Драгоман – Андрей Иванов, който благодари на Българския Червен Кръст за това, че община Драгоман е вече 8 години част от кампания. „Ние работим заедно в много сфери, не само по програмата „Топъл обяд“ и съм горд, защото БЧК продължава да бъде институция, с голямо, неопетнено доверие“, каза още Иванов.

Деца от СУ „Христо Ботев” град Драгоман изнесоха музикална програма и предоставиха свои специално нарисувани за мероприятието картини, които присъстващите благотворително закупиха.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete