Събота, 20 Април 2024, 16:07

Коктейл с бивши преподаватели по случай патронния празник на ОУ”Никола Вапцаров”

7 Декември 2011, 16:43
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2794 5


Днес седми декември е голям ден за ОУ”Никола Вапцаров”. Патронният празник бе специално избран от директорката Евгения Иванова за среща-коктейл с бивши учители. Г-жа Иванова лично ги посрещна в 15.30 ч. на входа на училището. Две ученички от седми клас подариха на 24-те бивши преподаватели  по едно цвете с надпис  ”С крилете на Вапцаровия устрем, достойни за Вапцаровското утре”.
„Човек, който е работил с деца и ученици, и който е влагал цялата си енергия, ум и сърце в учителската си работа, той остава учител до сетния си дъх”. Това каза Евгения Ивановa по време на срещата си със своите колеги пенсионирани учители. В своето емоционално слово тя постави акцент на добродетелите, които е възприела от тях. „Искам да ви благодаря на всички за това, което сте ме научили. Първо, че най-важното нещо това са децата. Второ да бъдем честни с тях. Трето да съм всеотдайна в работата с тях и да им показвам постоянно колко много ги обичам. Тези неща съм научила от вас и те ще бъдат също моите съпътстващи добродетели като учител.”
Поздравителни адреси директорката поднесе на учители, навършили юбилейни години. Това са 90-годишният учител по физическо възпитание Григор Григоров, началният учител Тодор Тодоров на 80 години, възпитателката Цветана Нинова на 80 години и началният учител Ценка Цолова на 70 години. Бившите преподаватели от своя страна благодариха на г-жа Иванова за оказаното внимание. „Ние живеем с вас, радваме се на успехите на училището. Пожелаваме ви да ни надминете по възраст”. Това каза г-н Пешев- бивш учител по руски език.

Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: Анонимен 7 Декември, 19:21

    Училище Вапцаров много добре се справи с честването си на празника, браво.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 7 Декември, 21:46

    Като на празник :D

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 7 Декември, 21:56

    Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на balkanec.bg, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на Balkanec.bg, посочване на източника и добавяне на линк към www.balkanec.bg. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

  • Отговори (0) (1)
    4. добавен от: Анонимен 7 Декември, 23:40

    Музикалната програма беше истински фурор. Браво на учениците и техните преподаватели.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 7 Декември, 23:56

    Супер старания от страна на ръководството, много ми стана хубаво като видях бившите ми учители

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete