Четвъртък, 28 Март 2024, 18:09

Коледа - празник на надеждата и добротата

22 Декември 2017, 14:02
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1931 0


Днес в ОУ ”Св.Св.Кирил и Методий” с. Скравена се проведе съвместна публична изява на групите за извънкласна дейност по интереси „Да пеем и танцуваме“ с ръководител Светла Иванова и „Аз мога да рисувам“ с ръководител Лъчезар Петков, посветена на светлия християнски празник - Коледа по проект BG05M2OP001-2.004-0004- «Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности /Твоят час/ »фаза 1.

На публичната изява присъстваха: служители от читалище „19 февруари”, родители, учители и ученици в ОУ ”Св.Св. Кирил и Методий”.

Чрез музикална програма учениците от групата за извънкласна дейност по интереси „Да пеем и танцуваме“ пресъздадоха местните традиции,свързани с честването на християнския празник Коледа. Звучаха автентични фoлклорни песни в изпълнение на учениците. Изненада за всички беше изложбата на малките художници на тема „Моята Коледа”. Със средствата на изобразителното изкуство учениците бяха дали израз на своите представи за Коледа - християнският празник, който носи надежда,доброта,топлина.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete