Вторник, 23 Април 2024, 20:13

Коледен благотворителен базар в ППМГ "Акад. проф. д-р Асен Златаров"

3 Декември 2018, 10:27
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2280 0


За 15 поредна година златаровци организираха и откриха традиционния си Коледен базар под надслов „Деца помагат на деца“. Организатори на инициативата са учениците от ХІв клас и целта й е благотворителна - да събере и дари финансови средства на деца в неравностойно положение, имащи нужда от подкрепа и приятелско рамо.
С песента на Недялко Йорданов „Песен за доброто“ бе открита празничната програма, в която взеха участие учениците от VІ и ХІв клас.
Водещите на програмата цитираха мисли на велики личности за доброто, а именно че доброто няма цена, че добрината не може да бъде забравена, че добротата изпълва със смисъл човешкия живот и че добрият човек всякога си остава добър.
Под звуците на песента на Богдана Карадочева „Дано“ заместник-директорът на гимназията, г-жа Йотка Йотова, поздрави учениците с настъпващите празници, запали коледните светлини и обяви и резултатите от конкурса „Най-добре украсена класна стая“. Първо място спечелиха учениците от VІІІб и ІХб клас, второ място бе присъдено на учениците V и Хв клас, а третото място си поделиха VІІ и VІІІв клас.
Своя поздрав г-жа Йотова завърши с пожелание за здраве, благополучие и много успехи и с думите, че единственото нещо, с което не може да се прекали, това е добротата.

Позна ли я, това е Добротата,
Върви по пътя си - раздава топлина!
Не се натрапва, търпеливо чака,
Обича малките и простички неща!


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (180)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (122)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete