Петък, 29 Март 2024, 13:42

Коледен концерт зарадва жителите на град Костинброд

23 Декември 2019, 16:37
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 703 0


На 19.12.2019г. се проведе Коледен концерт в НЧ „Иван Вазов - 1947г.“ – град Костинброд , който възхити всички присъстващи с прекрасни танци, ентусиазъм и усмивки от всички участници.
Салонът бе препълнен от хора, дошли да се насладят и да уважат дечица и младежи от ТС „Зорница Джуниър“ и ТС „Зорница“, които представиха на публиката поредица от танци – вдъхновяващи и зареждащи, носещи българското в себе си. Участие взеха и Вокална група „Танго“ към НЧ „Иван Вазов – 1947г.“, които изпълниха няколко песни за поздрав на всички гости.
На мероприятието официален гост бе г-н Александър Ненов – зам.-кмет на Община Костинброд, който поздрави всички присъстващи – деца, родители, ръководители и граждани и пожела на всички топли и уютни семейни празници. Г-н Ненов изказа своето признание към положения труд от участниците, ръководството на читалището, а на ръководителите: г-жа Жаклин Ангелова – ръководител на ТС „Зорница Джуниър“, г-жа Мария Цветанова – ръководител на ТС „Зорница“ и г-жа Светла Тодорова – ръководител на ВГ „Танго“, поднесе букети в знак на уважение и благодарност за това, което правят и добрите резултати, които са видими за всички.
Празничният концерт завърши с много усмивки, удовлетворени участници, бурни аплодисменти и най – вече добро насторение!

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete