Четвъртък, 25 Април 2024, 21:12

"КОЛЕДНА МАГИЯ" в ОУ "Васил Левски“, с. Видраре

20 Декември 2018, 23:29
(1) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1468 2


Коледно вълшебство изживяха децата, родителите и гостите на тържеството в ОУ „Васил Левски“, с. Видраре, на 20.12.18 г. Залата и училището блести в празнична украса, елхата грее, отрупана с гирлянди и светлини. Тържество започна с коледен поздрав от директора към присъстващите и с благодарност към всички институции, дарители и приятели, помагали на училището. Гостуваха Снежанки от всичките континенти и разказваха за техните празнични обичаи и традиции. Дядо Коледа не можа да избере най-красивата Снежанка за турнето си из Европа и покани всичките със себе си. Той беше впечален от коледарите, песните и танците, които видя. На фона на „Тиха нощ, свята нощ“ Снежанките благодариха на Дядо Коледа за избора му с вълшебен танц. Гвоздеят на програмата беше групата „Джипси кингс“, „пропътувала“ стотици километри от Испания, която поздрави присъствающите за да бъде пълна магията на празника.

Специални гости бяха представителите на кметството и читалището, на клуба на възрастните и хората с увреждания и разбира се, най-големият приятел и дарител на училището, г-жа Жанета Георгиева, изпълнителен директор на Фондация „Назарянско милосърдно служение“. Тя пожела на всички ангелска доброта в сърцата и дари от името на Фондацията коледни пакети на всяко дете.

Пристигна и братът на Дядо Коледа от Лапландия и зарадва своите най-малки приятели с желани подаръци.
Вярно е, че по Коледа стават чудеса. Тук всички видяха как се случва това. Просто едно вълшебство с децата и учителите от малкото селско училище.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Тодорова 21 Декември, 20:15

    Когато се работи и то съвестно, винаги стават чудеса!

  • Отговори (2) (0)
    2. добавен от: Анонимен 16 Август, 22:12

    Суперр

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (190)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete