Понеделник, 9 Декември 2019, 20:55

"КОЛЕДНА МАГИЯ" в ОУ "Васил Левски“, с. Видраре

20 Декември 2018, 23:29
(1) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 688 1


Коледно вълшебство изживяха децата, родителите и гостите на тържеството в ОУ „Васил Левски“, с. Видраре, на 20.12.18 г. Залата и училището блести в празнична украса, елхата грее, отрупана с гирлянди и светлини. Тържество започна с коледен поздрав от директора към присъстващите и с благодарност към всички институции, дарители и приятели, помагали на училището. Гостуваха Снежанки от всичките континенти и разказваха за техните празнични обичаи и традиции. Дядо Коледа не можа да избере най-красивата Снежанка за турнето си из Европа и покани всичките със себе си. Той беше впечален от коледарите, песните и танците, които видя. На фона на „Тиха нощ, свята нощ“ Снежанките благодариха на Дядо Коледа за избора му с вълшебен танц. Гвоздеят на програмата беше групата „Джипси кингс“, „пропътувала“ стотици километри от Испания, която поздрави присъствающите за да бъде пълна магията на празника.

Специални гости бяха представителите на кметството и читалището, на клуба на възрастните и хората с увреждания и разбира се, най-големият приятел и дарител на училището, г-жа Жанета Георгиева, изпълнителен директор на Фондация „Назарянско милосърдно служение“. Тя пожела на всички ангелска доброта в сърцата и дари от името на Фондацията коледни пакети на всяко дете.

Пристигна и братът на Дядо Коледа от Лапландия и зарадва своите най-малки приятели с желани подаръци.
Вярно е, че по Коледа стават чудеса. Тук всички видяха как се случва това. Просто едно вълшебство с децата и учителите от малкото селско училище.


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Тодорова 21 Декември, 20:15

    Когато се работи и то съвестно, винаги стават чудеса!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (7)

Къде ще празнувате Новогодишните празници

Анкета » коментари (7)

Къде ще празнувате Новогодишните празници

отговори
В България (401)
70% Complete
В чужбина (79)
70% Complete
Няма да празнувам (203)
70% Complete