Сряда, 19 Юни 2019, 03:57

Комедията “Застреляй идиотите” на драгоманка сцена

4 Юни, 19:17
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 304 0


Хитовата комедийна пиеса “Застреляй идиотите”, ще бъде представена пред драгоманска публика на 28 юни /петък/ от 19:00 часа в салона на НЧ „Драгоман 1925”. Билети могат да се закупят на цена от 10 лева в читалището. Автор на пиесата е Емил Йотовски. Режисьор е Рада Абрашева. Художник Анна Боянова. В ролите: Елен Колева, Ани Михайлова, Ивайло Калоянчев, Веселин Цанев. Постановката е на Театрално Музикален Център Кърджали.

Може ли една служителка в бюрото по труда да бъде полезна? Тя има тъпа работа, тъп шеф и тъп живот. Но най-лошото е, че има добро сърце. Нейни клиенти са един уволнен работник, който е готов на всичко за пари. Една кифла, която търси смисъла на живота и един пенсионер, ветеран от войната. Коя война и той не знае.

“Застреляй идиотите!” е комедия на абсурда, в която нищо не е на мястото си, но всичко седи толкова подредено, че всъщност по-истинско не може и да бъде. Действието ескалира. Ситуациите се натрупват и не дават време за почивка. Нито да се осмислят... Но кой би си губил времето в мислене. Важното е нещата да се случват.


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Драгоман

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (3)

Подготвихте ли се за лятото?

Анкета » коментари (3)

Подготвихте ли се за лятото?

отговори
Да (97)
70% Complete
Не (69)
70% Complete
Няма да почивам, поради липса на средства (102)
70% Complete