Четвъртък, 21 Юни 2018, 01:36

Кой ще поеме зимното почистване на общината?

20 Ноември 2017, 21:23
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 580 1

На 13.10.2017г. в община Елин Пелин са отворени техническите оферти на кандидатите за зимно почистване. Оказва се, че само „Евро импекс“ ЕООД е подала оферта в срок и на практика е единственият кандидат. Ценовите оферти ще бъдат отворени на 21.11.2017 г. /вторник/ от 16.30ч. в ритуалната зала на общината.
От участниците се изисква предишен опит в подобни обществени поръчки и необходимата техника. При сложна метеорологична обстановка изпълнителят трябва да осигури денонощно дежурен служител и комуникативна връзка с дежурни машини за целия оперативен сезон. Необходимите машини и водачите им пък трябва да се явят на работа до два часа след подаване на сигнал от дежурния служител на фирмата. Максималният финансов ресурс на поръчката е 133 хил. лв., а заплащането ще се извършва на база констативни протоколи.
„Евро импекс“ ЕООД кандидатства и през миналата година за зимното почистване в общината и след като не бе класирана първа, спечели административна процедура срещу общинската администрация. През последната година фирмата е спечелила обществени поръчки за близо 120 хил. лв. в община Божурище. Управител на фирмата е Александър Иванов, който управлява или е управлявал още десетки фирми с подобно име, а дейностите им са свързани със сметосъбиране управление на депа за отпадъци и снегопочистване. Самият Иванов е доктор по социална екология с дисерционен труд – „Отпадъците – социално-екологичен проблем на националната сигурност.“


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 21 Ноември, 22:03

    Na nedialko brat mu ... iuri smeskoto xaxa

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (15)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (15)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (110)
70% Complete
Не подкрепям идеята (99)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (178)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (177)
70% Complete
Нямам мнение (15)
70% Complete