Четвъртък, 28 Март 2024, 12:15

Крис ще бъде водещ в ефира на Дарик радио

24 Февруари 2012, 09:16
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 3031 0


 Ученикът от СОУ „Христо Ясенов”- гр. Етрополе Кристиян Григоров- Крис ще бъде гост и водещ на следобедния блок на Драго Симеонов в ефира на Дарик радио на 24.02.2012г. от 13.00ч. до 17.00ч.
В първия час от шоуто ще гостуват двама известни музиканти, приятели на Крис и на Драго Симеонов- Вълчан Вълчанов / творец с етрополски корени/ и Димитър Атанасов / певец, който има много награди и песни по текстове на етрополката Бистра Александрова/. Те ще обсъждат българската популярна музика в медиите.
От 14.00ч. до 17.00ч. гости на предаването ще са Мария Христова, която е с поетичния псевдоним Мария Мира. Автор е на две интересни книги и е приятел на Крис. Те ще обсъждат проблемите на изкуството и литературата в България.
Предаването може да се слуша и онлайн на www.darikradio.bg, на 106 MHz в Етрополе.
На честотите на Дарик ви очакват три часа хубава музика, актуални теми и много смях в компанията на Драгомир Симеонов и Крис.
Бихме искали да поздравим Крис и за участието му в „Търси се” на рождения ден на предаването, което се излъчи на 17.02.2012г. по BTV. Гости на приятните водещи бяха всички участници в предаването през изминалата година- все известни и популярни личности от шоу бизнеса в България.
В предаването Крис изпя любимата песен на водещите „Моята планета” и 3 песни в дует с Дичо, който свири на китара. Мечтата на Кристиян е по-скоро да има възможността да издаде втората си книга и първият си самостоятелен албум.
На 02.02.2012г. Крис взе участие и в предаването „Дениз и приятели“ по Канал 1 на БНТ. Проведен беше интересен разговор и Крис изпя 2 рок песни с група „Ахат“, като обсъждаха проекта на Крис за самостоятелен албум и му предложиха в него да има една песен с група „Ахат“.
Пожелаваме успех на Крис и приятели!
Текст:Росица Василева

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (35)
70% Complete