Петък, 29 Март 2024, 14:20

Кулинарна изложба с благотворителна цел на Тодоровден в Правец

21 Февруари 2018, 09:47
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2090 1


Общинска администрация на община Правец и Дневен център за възрастни хора с увреждания, с подкрепата на фирми и организации, ежегодно на Тодоровден организират кулинарна изложба-базар с благотворителна цел.
Тази година кампанията е подкрепена от компанията Siemens България, която ще се включи с изработени от служителите на завода за производство на измервателна апаратура високо напрежение в град Правец мартеници, ястия и други.

Избраната благородна кауза е свързана със 140-годишнината от Освобождението на България, а събраните средства ще се използват за възстановителни дейности на Руския паметник в местността „Бърдо” и прилежащото пространство около него. „Радваме се, че имаме възможност да подкрепим тази чудесна инициатива. За нас като компания, която е сред значимите работодатели в региона, е важно да сме част от обществения живот в Правец. Затова бихме искали да благодарим на ръководството на общината за поканата да се включим в тазгодишния благотворителен базар” - заяви директорът на завода Ивелин Георгиев.

Всички, които желаят, могат да се включат с продукт или да закупят такъв на благотворителния базар на 24 февруари от 10:00 ч. на площад „Тодор Живков”. Нека, водени от националното си самосъзнание и почит към загиналите за свободата на България, успеем да реализираме благородната инициатива!


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 12:35

    Да си оправят табелата на завода тези от Сименс, не свети отдавана, даже си помислихме, че са фалирали вече. Иначе за подкрепата на това мероприятие, респект!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete