Петък, 19 Април 2024, 01:23

Лекция за имуществените сделки се състоя във Военен клуб

3 Септември 2012, 11:48
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2023 5


Повече от 60 души присъстваха на лекция на тема „Управление на недвижимите имоти” и превантивни конслултации по тяхното прехвърляне. Лектор бе адвокат Стефан Цацов, ветеран от войните във Военен клуб. Мероприятието се организира по повод на зачестилите измами и злоупотреби на недвижимо имущество напоследък, каза за „Балканец”  инж. Иван Вутов - ръководител на “Военен клуб” Ботевград и бивш пилот от Гражданската авиация. На лекцията присъстваха бивши сержанти и офицери от запаса и резерва. Адв. Цацов посочи конкретни примери от своята 40-годишна практика, с които присъстващите биха могли да избегнат рисковани сделки при прехвърляне на имущество. Лекторът засегна и моралния аспект в наследствените сделки, както и дългите съдебни процедури.
"Кой е най-сигурният и евтин начин за прехвърляне на имоти и как да лишат наследниците си от право за унаследяване в случай на незаинтересованост към тях", бяха част от  въпросите на възрастните хора. Беседата по темата продължи близо 2 часа.
„Данъчна политика” е следващата тема, която ще се разисква  през месец октомври, каза организаторът инж. Иван Вутов. Тя ще е по повод отдаването на имоти под наем.

Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 3 Септември, 12:55

    Стефан Цацов освен блестящ адвокат е и член на Литературен клуб"Стамен Панчев" Ботевград-един изключителен човек! Поздравления за лекцията! :D

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 4 Септември, 04:30

    Абе ,този мърлъо от попикания клуб къде видя 50-60 души ?На сън ли?Заедно с него са 6 човека в стаята,отчитане на дейност за да влезе в общественото пространство поредния некадърник и кандидат за слава.Смешник №1 !

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 4 Септември, 12:16

    Защо не сте информирали по-рано? Ако змаехме, можеше да отидем повече хора, ама не сме били информирани. Може ли на тези лекции да присъстват бивши офицери от запаса, които не членуват в клуба, заплаща ли се за тези лекции?

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: анонимен 9 Септември, 18:56

    Старците си намират работа.Браво на тях.А подобни лекции сигурно са безплатни.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 24 Септември, 09:01

    :roll:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete