Петък, 29 Март 2024, 06:57

"Лев Инс" срещу "Vip Dent" Пловдив е утрешния финал на Лига България

22 Април 2017, 22:05
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 3067 3


Днес на минифутболното игрище в Ботевград, се изиграха срещите от полуфиналите от турнира Лига България. Преди началото на срещите имаше страхотно откриване с изпълнение на духов оркестър Ботевград и мажоретен състав. Те допринесоха още за хубави празник.

В първата среща един срещу друг се изправиха двата софийски отбори Лев Инс и Малки страсти. Двата отбора се познаваха много добре от срещите си по-между си на терените в столицата. Мачът започна по добре за Малки страсти и те още в третата минута откриха резултата след страхотна комбинация. Отбора на Лев Инс след като получиха гола, наложиха пълен контрол над мача и до края на полувремето обърнаха резултата след два гола на Димитър Александров.

През втората част отбора на Лев Инс отново доминираше на терена, но не успя да реализира създадените голови положения. В средата на полувремето Алексей Степанов от Mалки страсти възстанови равенството. То се запази до самият край на срещата. Стигна се до изпълнение на дузпи. Отбора на Лев Инс избра да бият първата дузпа, зад топката застана Ангел Григоров, но страхотния му удар срещна страничния стълб. Последваха по две успешни дузпи и за двата отбора. Решаващата дузпа за отбора на Малки страсти изпълни Божидар Горчев, но вратаря на Лев Инс спаси. В следващата дузпа Лев Инс бяха безгрешни чрез Мартин Марков, докато Малки страсти отново пропуснаха, като вратаря на Лев Инс закова топката в ръцете си. Така с общ резултат 5:4 Лев Инс се класираха за финалите.

Втората среща беше между отборите на Оптимист Бургас и Vip Dent Пловдив. Срещата започна очаквано силно за Vip Dent и те бързо си осигуриха комфортна преднина от два гола. Полувремето вървеше под техен контрол, докато малко преди края Чавдар Димов върна своят отбор в мача с хубав гол. В самият края играещия блестящо Христо Чалъков върна преднината от два гола. През втората част Vip Dent отново доминираха на терена, като малко преди края на срещата имаха комфортна преднина от три гола. В самият край на мача вратаря на Vip Dent получи червен картон и за малко отбора на Оптимист да обърне мача. Все пак отбора на Vip Dent спечели победата с резултат 5:4.

Малкият финал е утре от 11:00ч между отборите на Малки страсти и Оптимист Бургас.

Финалът е от 12:00ч. между отборите на Лев Инс и Vip Dent.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (4) (2)
    1. добавен от: Анонимен 22 Април, 22:26

    Боли ме фара! 8)

  • Отговори (4) (2)
    2. добавен от: Анонимен 22 Април, 22:28

    Пак да питам, кой неграмотник ви пише "спортните" "новини"? :shock:

  • Отговори (4) (3)
    3. добавен от: Анонимен 22 Април, 22:30

    Какъвто "кмета" - такива и "журналистите"!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete