Петък, 19 Април 2024, 22:03

"Левски" продава Пламен Илиев, треньорът не го иска

22 Юни 2012, 10:07
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 4957 0


Титулярният страж на “Левски” Пламен Илиев почти сигурно ще бъде продаден в най-скоро време. За младия капитан на "сините" са постъпили няколко изгодни оферти и ръководството почти сигурно ще се спре на една от тях. Желанието на вратаря е да напусне “Герена” възможно най-скоро. Преди няколко дни младокът отново е заявил, че силно се надява да заиграе в чужбина.

Нашата агенция разбра и причините Пламен Илиев да желае раздяла с “Левски”. Преди повече от една година Илиан Илиев е искал талантливия ботевградчанин в Берое. Русокосият страж обаче отказал. Разговорите между вратар и треньор имали и последици. Илиан Илиев и до днес помни отказа на Пламен. Наши източници споделят, че новият треньор на “сините” трудно забравя минали неща и в момента настоява да бъде привлечен нов вратар. Със сигурност “Левски” ще търси попълнение на този пост, клубът вече опита с Валентин Галев, Стоян Колев и Иван Чворович.

Както е известно, Пламен Илиев се превърна във водеща фигура в синята съблекалня. Иво Тонев му даде капитанската лента, а вратарят минава за любимец и на Тодор Батков. До дни ще стане ясна позицията на Тонев и Батков относно бъдещето на бившия страж на Видима-Раковски. Възможно е да се стигне до компромисен вариант, Пламен Илиев да остане на "Герена", ако шефовете не изпълнят искането на Илиан Илиев, но тогава трябва да бъде доведен нов вратар, който ще бъде в ролята на фаворит за титулярно място.

Източник: Агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete