Петък, 29 Март 2024, 07:50

Листата от Коалиция "БСП за България" се срещна с жителите на община Ботевград

22 Март 2017, 11:00
(2) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1887 29


Кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България” в 26 МИР се срещнаха вчера с избиратели от община Ботевград. Предизборната среща се състоя с големия салон на Народно читалище „Хр.Ботев 1884” Ботевград от 18ч.
„Започнах с благодаря, вместо в „Добър вечер!”, защото от началото на кампанията Ботевград е мястото, което наистина ме трогна и развълнува, защото ме посрещнахте с песента на баба ми”. Това каза Иван Ченчев в началото на своята предизборна реч. Баба му Лена Ченчева е автор на текста и музиката на популярната българска песен „Хей, поле ши¬роко", основателка на Шуменския театър, 29 години -директор и режисьор в Театър 199.
Предизборната проява започна химна на Република България в изпълнение на трио „Тенорите”.

„За нас, хората, прегърнали социалистическата идея, пътят на доброто означава пътят на промяната. Промяна, която да върне вярата в хората, че могат да живеят по-добре, да осигури работа за всички, условия за развитие на младите хора - тук в тяхната родина, а не по-света. Да гарантира достоен живот на нашите родители”, това каза водещата Николина Цолова, председател на Общински съвет на БСП в община Ботевград. По думите й именно „Поискай промяната!” е мотото на предизборна кампания на коалицията. 
„Не знам, дали всички вярват в тази промяна, но познавам 16 човека, които са готови да я извършат. Това са кандидатите за народни представители от БСП за България в 26 Многомандатен избирателен район” с тези думи тя даде старт на представянето на отделните кандидати. В продължение на нейните думи водачът Иван Ченчев заяви, че за да искаме промяната „е важно, не само за нас, но и за нашите партньори от гражданската квота навсякъде в листите от страната , да работим като отбор. Защото след промяната идва смяната на целия управленски модел, такъв какъвто ни подтискаше досега”, подчерта Ченчев.
Пред аудиторията той заяви, че и след кампанията народните представители от новия парламент ще бъдат до хората от Софийска област. „Защото от конгреса на БСП на 7 и 8 май 2016г ние чуваме хората. Такъв е стилът на работа на новото ръководство на партията. Тази платформа, с която сме излезли пред вас и която ще спаси България и която е единствената алтернатива на всичко досега, всъщност идва от вас – от хората", заяви водачът на листата.

„В началото на демокрацията хората излязоха на площадите и пяха „45 години стигат, времето е наше”. Преди година и половина ботевградчани казаха „12 години стигат, време е за промяна”, а сега е време да кажем „27 години стигат, време е за правила, сигурност и справедливост”, заяви д-р Веселка Златева, кандидат за народен представител от община Ботевград, поставена под номер 5 в листата на Софийска област. Д-р Златева заяви, че всички хора искат България, която е опряна на корените си, да преобрази настоящето и предначертае бъдещето, но това може да се изгради от силен, здрав, образован, работещ и единен народ, който има ценности и пази своите традиции”. Тя използва повода и припомни едно стихотворение Георги Джагаров е написал:
Трябва да сме умни, да сме умни,
трябва умно да говорим и да спорим,
трябва умно да мълчим,
умно да живеем, да се борим,
умно с умни хора да дружим
и умни дела да сътворим,
ако искаме да победим”. Ние всички тук на сцената искаме да победим,а вие поискайте промяната за България и я направете чрез нас на 26 март с Бюлетина 10.Победа!

Преди предизборната среща-разговор Иван Ченчев се срещна с треньори на мъжкия футболен отбор и на Детско-юношеската школа по футбол. Ченчев се срещна лично с Иван Редовски, треньор и президент на ФК "Балкан 1929" . Кандидатът за народен представител дари оригинални футболни топки и екипи за трениращите деца.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Източник: balkanec.bg

Коментари (29)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

    • 1.

      Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 3.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (3) (10)
    4. добавен от: Тулата 22 Март, 14:21

    С номер 10, поискай промяната!
    Комунистите от ГЕРБ да дадат на БСП да поуправляват та да не забравят!
    Нали сме другари от БКП!

  • Отговори (9) (5)
    5. добавен от: s 22 Март, 14:23

    "Бойко, как без пари си направил ГЕРБ?

    Единствено вярно е, че ти лично не си дал и един лев! Само си прибирал. Твоите копои обикаляха фирмите по списък и изнудваха всеки работодател за пари. Така, както ти го правеше преди години по магазините и кръчмите. Забрави ли Фидосова? А Флоров?

    Питай монтанчани как ГЕРБ са правили избори и от къде са парите. Питай и варненлии, и пловдивчани, и видинлии!

    Питай Тошев, как ходеше с фирмаджии до банките, за да изтеглят пари за ГЕРБ, а хората им оставаха без заплати!

    А помниш ли, че изнудваше и печатниците да ти печатат плакатите, а после твоите маймуни забравяха да платят и ако някой се обадеше му затваряха печатницата! Питай Евгени в Благоевград, още си пази твои плакати , за да ги плюе вечер.

    А как рекетираше хората да внасят пари, заради участието в листите ти? На избираемо място място – 50 000, следващите по 30 000, а последните по 15 000. Мой приятел, който бе в листата на ГЕРБ Видин през 2009 г., още си плаща кредита с който ти финансира „безплатната“ кампания!

    А Фаса забрави ли го? А ботевградският тигър, дето ти донесе чантата с „шесте нули“ ? А свищовският ти любимец? Ами Цветанов е още жив, питай него. Питай го дали някога е платил в заведение, дето събираше „актива“ по места ? Питай го кой е плащал. Този боклук е прибрал от бизнеса повече пари от НАП!

    Питай и за фалшивите фактури, с които ГЕРБ отчиташе разходи, а партийните ти мишки по офисите крадяха парите! Как учредителите в началото даваха пари за дейност и кампания, а спуснатите от Цветанов парашутисти тъпчеха парите по джобовете си , без документи и отчети!

    Питай Цецо и за мутрите във всяка област, които наричахте ПР-и и които прибираха по 40 000 на калпак, откъде са парите? Щях да забравя, питай и Пеевски, Кой ти плащаше телевизионните клипове и участия? Той не е забравил! Питай и Вальо Златев, и Цветан Василев, и Цеко Минев, и ТИМ-аджиите питай, и Стоичков го питай, а и Слави може да те подсети, колко „безплатен“ е бил ГЕРБ. ПРЕЗ 2009 г.

    ГЕРБ имаха регистрирани почти 30 000 застъпници, без да броим наблюдателите. По 40 лева на човек, това са 1 200 000 само за тях, ти милионите май не ги броиш за пари?! Или понеже не си ги дал ти, значи е безплатно?! А от къде са парите? От БОЕЦ питахме и прокуратурата и … се оказахме ние разследваните!

    За съжаление „безплатно“ няма и народа плати жестока цена за твоето твоето управление. България загуби децата си, над милион и половина млади хора избягаха от мутризацията и бойковизма. Мафиотизирани институции, зверска корупция, мизерия и отчаяние.

    Дори престоя ти в затвора пак ние ще платим. Но това ще го платя с удоволствие и се надявам да го плащам дълго!

    Георги Борисов Георгиев

  • 6.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

    • (7) (3)
      1. добавен от: Анонимен 22 Март, 16:40

      Много си елементарен, #6. Хвърлени са толкова милиони за нужни и НЕнужни съоръжения в града, само и само някой хубаво да си напълни гушата и сега не трябвало да се ползват, да се снимат......Ако някой им сложи бомба, по- доволен ли ще останеш?
      Какво означават думите: "Алчни сте, гладни сте......."?
      Ха, ха, ха! Описа себе си и тухларева дружина.
      Огладняхте ли?

  • 7.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (5) (1)
    8. добавен от: Анонимен 22 Март, 16:36

    В коя държава е детето му?

    • (8) (1)
      1. добавен от: Анонимен 22 Март, 16:58

      В Бразилия. Отиде да донесе багажа, който Гълъбин не можа

  • Отговори (3) (3)
    9. добавен от: Анонимен 22 Март, 17:16

    Гледам на снимките един от водещите спортни журналисти - Крум Савов. Помага на приятелчето си Ченчев в кампанията. Доколкото знам Ченчев е спортен журналист в Нощен Труд, и е бил прес-аташе на ЦСКА по времето на Божков. Друго за него май не е известно, но това явно е достатъчно да води листа на БСП в окръга. Мисля си, че ако Крум Савов водеше листата на БСП, щеше да е по-разпознаваемо лице и съответно щяха повече гласове да бъдат спечелени от БСП.

  • 10.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete