Събота, 20 Април 2024, 13:00

Литературна вечер в клуба на ВМРО

22 Декември 2016, 18:04
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1666 0


Сряда вечерта предложи нестандартна обстановка в клуба на ВМРО-Костинброд. Младият творец Виктория Георгиева представи своята поезия в тази своеобразна литературна вечер. По изключително нетрадиционен начин Вики запозна аудиторията със своите стихотворения, като разказа и за причините и вдъхновенията за всяко едно от тях. Представянето на авторските творби протече под светлина от свещи, маса, отрупана с различни книги и аудио-визуален съпровод, който дообогати с картини и звук обстановката. Инициатор на литературната вечер беше председателят на ВМРО-Костинброд и общински съветник Николай Борисов, а сред гостите присъстваха учители от местни училища и приятели на Виктория. Младата поетеса получи като подарък от Николай Борисов безсмъртната творба на Иван Вазов "Епопея на забравените".
Виктория Георгиева е все още ученик в ПГВМСС - Костинброд, като развива професионално едно от своите хобита - готварството. Тя е печелила редица награди на кулинарни конкурси в страната. Освен това се занимава и с бойни изкуства, рисуване, разбира се и с поезия.
Не за пръв път клубът на ВМРО в Костинброд е сцена на културни мероприятия. До момента различни изложби са представяни в него, които даваха възможност за изява на много млади творци от града.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete