Петък, 19 Април 2024, 16:41

Лукойл Академик номер 1 за декември

12 Януари 2012, 23:26
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2060 0


Центърът на Лукойл Академик Тенчо Банев и мениджърът на тима Веселин Ценов бяха тези, които приеха наградата за отбор № 1 на месец декември. Шампионите изпревариха Левски в анкетата на Пресклуб България сред спортните медии с 13 на 6 гласа.

"Преди всичко искам да благодаря за получените гласове от името на цялата организация. Имайки предвид нашите цели този месец може би не бе един от най-успешните, но въпреки това успяхме да победим Левски със значителна разлика, както и да запишем още няколко победи и това само по себе си не беше малък успех.

Честно казано не сме спирали да гледаме играчи, даже сме и в контакти с някои, но решение дали ще има нови попълнения ще вземе новият ни треньор. Все още му е нужно време, за да види как работи отбора и дали ще може чрез неговата философия тези играчи да постигнат целите или ще бъде необходим някой друг играч.

Г-н Докузовски ще реши и какъв ще бъде неговият щаб и дали Мирослав Ралчев и Иван Коцев ще продължат да са помощници. В момента те помагат изключително много да му се обясни как е работено до този момент" коментира Веселин Ценов.

"Благодаря на хората, които са гласували за нас и се надявам, че ще печелим още такива награди. Има разлика при новия треньор Марин Докузовски. Всеки треньор си има своите изисквания и ние се стараем да се напаснем към новите, засега се чувстваме добре. Надявам се, че максимално бързо ще започнем да изпълнявам неговите изисквания.

Това, че два баскетболни отбора са на първите две места показва, че има някаква конкуренция и този спорт върви напред.

Не бих казал, че има спад в мотивацията след отпадането от Еврокъп. Още повече, че сега имаме нов треньор и ако старият ни е познавал, то сега всички сме нови за него както и той за нас, с изключение на Тодор Стойков" бяха пък думите на Тенчо Банев.

Източник: bgbasket.com

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete