Петък, 29 Март 2024, 12:29

Лунен пейзаж в Желен – разказ с продължение

29 Октомври 2014, 10:56
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 3757 19


Още в началото на месец март тази година balkanec.bg писа за проблемите на жителите на с. Желен, където рехабилитацията на ЖП-линията нанася поражения върху пътната инфраструктура на селото. Оказа се, че 15 общински съветници са получили снимков материал и апел от жители на селото, да се намесят. От тогава няма никакво движение по въпроса и улиците в с. Желен продължават да бъдат в окаяно състояние.
На редакционната поща се получи видеоклип, в който жител на селото, пожелал анонимност, заснема състоянието на една от улиците в Желен и разказва през какви перипетии минават неговите съседи.
Нееднократно изказаното недоволство от жителите на селото към строителните фирми, които обслужват рехабилитацията на ЖП-линията, няма резултат. Не се предприемат никакви мерки и не се ползват обходни маршрути.
Дъждовете в последните дни също усложняват обстановката и асфалта бива покрит с голямо количество кал и тревна маса. Строителни материали и спомагателни съоръжения буквално са задръстили местата, където се провеждат селски курбани и сбирки.


Ако и вие сте свидетели на подобни проблеми и искате да ги споделите с нас, Balkanec.bg дава трибуна на адрес:
svoge@balkanec.bg



Източник: balkanec.bg

Коментари (19)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анализатр 29 Октомври, 13:14

    От изказа на този малоумник е видно, че същият е с ментални увреждания. Фирмата е "Трейс", а не трасе - НА ПЪТЯ. Кмета не назначава общински съветници, а се избират от населението. Пълен глупак, да прочете малко повече законите и правилниците, за да разбере как функционира общината и кой с какви правомощия е. И другото това е сп.Желен и е присъединена към град Своге. Ако такива избират управниците ни то тогава горко ни.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: ... 29 Октомври, 17:59

    v subota 01.11.2014 unoshi starsha vuzrast na sportist posreshtat otbora na levski rakovski v svoge ot 14:00 chasa 

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: по жицата 30 Октомври, 19:12

    няма значение какво казва милият желенец, защото нито кмет има общината, нито свестни съветници, нито комуникация БДЖ- Община Своге

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Малоумник 30 Октомври, 19:26

    До АНАЛнизатора,тези избранници са към съответната ПП,и затова няма да гласувам за тях-ГЕРБ следващият път,затова не ме просвещавай за изборната система,а изборите идват скоро и с мен една шепа хора ще бъдат съучастници. Фирмата се пише TRACE , и си го изговаряй както си искаш или аз както си искам,дали ще е трейс или трасе има ли някакво значение, касае се за калта в която живеем от десетилетия и Своге нищо не прави ,ние си правим всичко на доброволни начала със собствени средства. Но това ти не разбра,за което аз си направих труда да го снимам и споделя в интернета,Явно АНАЛнизатора е един от тези общински некадърници който съм го засегнал,айде стой си там в офиса в общината и продължавай да трепериш в ботушките си със мисълта че,може да си загубиш следващите избори работата,и няма да можеш да крадеш повече,Амин.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анализатор 31 Октомври, 16:18

    До 4-ти. Анализатор произлиза от човек които събира информиция и после я анализира, като прави изводи. А МАЛОУМНИКА, МАЙ Е ГЕЙ САМО В АКЪЛЪТ МУ Е АНАЛ, анал И САМО АНАЛ.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: От малоумника 3 Ноември, 19:05

    До АНАЛнизатора ,не бях аз този който започна с обидите а ти,според мен ти се мислиш за много велик и умен,щом назоваваш непознат с "малоумник "и трябва да ми обясняваш какво означава "анализатор" е ясна картинката,и такива като теб са общински съветници,който не може да коментира видеото което съм направил и качил,нека Своге си остане така както си е ,без работа,единствения бизнес който вирее в този град е магазини за дрехи и магазини за храни ,има един Янкулов който с каквото се е захванал е фалирало и се крепи над водата защото не плаща на работниците си,сутринта гарата е пълна със истущени ,недоспали,ядосани,намръщени,Свогенци който се качват на 3 вагона за да отидат в София да си изкарват прехраната,и после като се приберат газят в калта която е показвам в това видео. На времето Софиянци идваха с влаковете до Своге за да ходят на Искъра на плаж,момченце,я по добре организирай един референдум да се върне обозначението на Своге от Град на Село. Защото тук в този град нито има КИНО,ОБУЩАР,КЛЮЧАР,Болница,.......... И както тук пише и един друг,кмет,община,съветници,комуникации,.........Накадърници

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 4 Ноември, 12:03

    До великия анализатор-заради такива като тебе тази скапана държава никога няма да се оправи.Но не се притеснявай, свестните хора малко по малко се махат.Ще останете само такива като тебе и поколенията ви.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 7 Ноември, 09:13

    Явно първите 7 години на някои хора, както и образованието им не само куцат, а и липсват. Та затова държавата е на това дереже. Не знаят език, не мога да четат на чужди езици. не могат да си напишат имената без грешки. Държавата им е виновна. вижте държавата не е виновна, защото все едно да обвиняваш земята, че не те храни. Просто държавата не е виновна , а вината е в нас защото не ходиме на избори и не избираме правилните хора. И все ние криво. Има една поговорка - на крива ракета и космоса и пречи. Стига мрънкали а направете нещо.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анализатор 7 Ноември, 09:15

    До малоумника.
    Ами направи ти нещо щом искаш. отвори кина, отвори завод, отвори кръчма, отвори ресторант, е хайде де отвори. и тогава ще видиме как ще вървят нещата

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 7 Ноември, 16:52

    До Анализатор --- няма ли кой да ти напълни устата за да не се обаждаш навсякъде ....... :?:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete