Сряда, 24 Април 2024, 19:18

Лятна читалня с игри и забавления на открито зарадва днес децата от "Весело лято в града"

17 Юли 2018, 12:31
(2) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1521 1


Инициативите, заложени в програмата на "Весело лято в града", продължават с пълна сила. Днес общинска библиотека "Иван Вазов" със съдействието на община Ботевград организира приказно лято: Лятна читалня с игри забавления на открито за децата, участници в инициативата.
В 10.30ч. малчуганите се събраха в градинката пред библиотеката, където с голямо вълнение очакваха да започнат забавните игри, посветени на любимите им книжки и приказни герои.

Миглена Василева, която е част от екипа на библиотеката, изчете на участниците различни откъси от дадени приказки. Тяхната задача бе да познаят коя е приказката и кой е главният герой в нея. Всички бързаха да отговорят и демонстрираха колко много знаят и колко много книжки са прочели.

Другото интересно занимание се криеше в думата "библиотека". От тази дума децата трябваше да образуват други производни думи. В играта спечели отборът, съставил повече нови думи. Днешната инициатива продължи с още забавни състезателни игри и много изненади.

Всички участници в днешното занимание получиха грамота за активно участие в "Приказно лято", както и много предметни награди, осигурени от общината.



Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete