Петък, 26 Април 2024, 00:38

Макар и не толкова масова - инициативатата има ефект

12 Май 2012, 12:21
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2709 1


Инициативата „Да почистим България за един ден” в Ботевград стартира в 8.00, научи наш репортер.
Вапцаровци от клуб „Здравословно хранене” с ръководител Надка Патаринска и клуб „Здравословен начина на живот” с ръководител Димитринка Андреева се включиха в инициативата „Да почистим  България за един ден” с пикник сред природата. Учениците от 5-ти. 6-ти и 7-ми клас се включиха активно в облагородяването на полянката над Рудешки дол. Към тях се присъедини „Ротари клуб”, който преди две години изгради пейки и маси, за да могат посетителите тук да се чувстват комфортно сред неповторимата гледка на гората. Ротарианци редовно се грижат за чистотата в местността, като днес те почистваха и паркинга в близост до полянката. Част от тях се включиха в разчистването на пътя към Рудешки дол от горски служители, които с резачки премахваха храстите по асфалта. Президентът Иван Минев от името на „Ротари клуб” подари на децата лакомства и им пожела все така да се грижат за екологичното равновесие  в местността. 
Цялата общинска администрация се бе заела да изчисти градския парк. Това бяха служители на „Техническа служба”, „Местни данъци и такси” и от различни отдели на Общината. Народно читалище „Христо Ботев 1884” почисти района пред стадиона и пътя към местността ‘Чеканица”.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Май, 07:50

    Погледнете първата снимка. Тези двете госпожи и в общината толкова работят. Веднъж бях при тази с раираната блуза. Толкова е груба.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete