Петък, 29 Март 2024, 11:41

Малката дъщеря на Стоичков вдига сватба в Правец

24 Август 2016, 13:41
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 9549 21


Грандиозната сватба се задава в последния уикенд на август.
Хотел Риу Правец Ризорт ще събере отбрани гости начело с легендарния български футболист Христо Стоичков, който ще жени дъщеря си.
 
Булката няма да е Мика Стоичкова, каквито бяха първоначалните очаквания. Под венчило ще минат малката дъщеря на Камата – Христина, и годеникът й Лука Белич.  Месеци наред семейството умело увърташе и отказваше да разкрие детайли около събитието. С новината, че чака бебе от приятеля си Айкут, Мика се смяташе за сигурна булка. По време на юбилея на баща си Христо Стоичков богатата наследница дори сподели, че първо ще има сватба и чак после бебе, пише "България днес". 
 
Истината е, че Мика наистина възнамерявала да се види в дълга бяла рокля и голяма церемония с много приятели в България. Напредналата й бременност променя плановете. Михаела иска да е неотразима в сватбения си ден и да се чувства добре. Затова и преценила, че бляскава церемония ще има чак след като роди. Тя и Айки вече подписаха в тесен кръг в САЩ. Голямо тържество ще има евентуално чак след година.
 
По-малката дъщеря на Камата, Христина, която е сгодена вече две години, също е нетърпелива да се види като булка. Тя и любимият й Лука все отлагали сватбата и в крайна сметка решили, че щом Мика няма да се жени, те ще вдигнат сватба това лято. Младоженците вече са в София и са в предсватбена треска.
С тежката задача да изпипа и най-малката подробност около церемонията е съпругата на Камата - Марияна. Тя дава основните насоки на бъдещите младоженци и заедно с тях обикаля София, за да им помогне в избора на украса и всевъзможни дребни детайли около тържеството. Макар Стоичков да е в Маями, Марияна е в България от седмици. Тя лично наблюдава подготовката на хотела в Правец. Христина и Лука са пристигнали преди дни и графикът им до сватбата е запълнен.
 
Бъдещата тъща няма нищо против да влезе в ролята на шофьор на дъщеря си и годеника й. Тримата са неразделни, докато подготвят всичко необходимо за тържеството. Зетят на Камата е напълно готов да стане част от семейството. Той е облечен с тениска, специално създадена за юбилея на Стоичков. Освен това изпълнява всички нареждания на Марияна. Тя дори го накара да отиде бързо да обмени пари, които ще им трябват за покупки. 
 
На грандиозния купон в Правец са поканени близо 200 човека. На гостите е осигурен и престоят в хотела. Лука ще доведе голяма част от родата и приятелите си от Хърватия. Покани за сватбата вече са получили голяма част от приятелите на Стоичков в България. Ще присъстват много негови близки спортисти.
 
Макар да се сгоди още през 2014 година, Христина трябваше да изчака със сватбата. Основната причина бе ултиматум, наложен от Камата. Той пожела дъщеря му първо да се дипломира и чак тогава да мисли за семейство. През пролетта Христина взе диплома от университета в Остин, щата Тексас, и вече нямаше спирки за сватбата.
 
Зетят на Ицо е бил професионален тенисист, но се отказва през 2009 г. По време на кариерата си е спечелил $25 579 според официалните източници на Асоциацията на професионалните тенисисти.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (21)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 24 Август, 13:49

    Браво Ристооооооо :D

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 24 Август, 13:49

    Невероятно семейство :)

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 24 Август, 14:05

    seliania do 6ia :lol:

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 24 Август, 14:15

    Svatba v Pravec e glupavo i sku4no.Kakvi mestenca ima v stranata i sveta.Neorientirana rabota.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 24 Август, 14:34

    Поканени са и трудовчани на събитието

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 24 Август, 14:55

    Местни велможи няма ли да има?

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 24 Август, 15:29

    dali 6te plati stoi4kov

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 24 Август, 15:31

    №4, ти твоята сватба къде я прави, най - вероятно в стола на ЧАВДАР

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Доброжелателка 24 Август, 15:58

    Не знам кой пише статиите в балканец,обаче е супер селските изказвания.Лично тази статия все едно е писана от селската клюкарка ,,Пенка'' това ако се нарича журналистика падам.Бих препоръчала на момичето,което пише малко да набави обща култура и да разшири езиковите познания ;)

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: вальо 24 Август, 16:18

    Ицата не обича на плаща, аз ще му платя разноските като сватбен подарък

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete