Петък, 29 Март 2024, 07:43

Малките възпитаници на Езиков център "Марконис" получиха сертификати за успешно завършената учебна година

20 Юни 2021, 19:10
(7) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2071


Днес малките възпитаници на Езиков център "Марконис" плолучиха своите сертификати за успешно завършната учебна година. Тържественото връчване се състоя в двора на библиотеката на езиковия център.

Раздадените сертификати бяха за нивата Pre-Junior и A Junior.

Децата показаха малка част от усвоения през учебната година материал чрез игри, песни и танци. 

Г-ца Десислава Владимирова - преподавател на децата, сподели своите искрени благодарности за старанието и изключително доброто усвояване на знания.

"Много се радвам, че успяхме да се съберем, въпреки и на малко тържство! Този факт е от огромно значение и за нас, и за децата. Децата са брилянтни, справят се отлично и аз съм много горда с тях!", каза г-ца Владимирова.

"Надявам се следващата учебна година да успеем да завършим подобаващо в големия салон на читалището - с духова музика и всички типични за Езиков център "Марконис" неща. Те са наша запазена марка и неслучайно обучаваните от най-високите нива си ги спомнят с умиление! Не искаме да изневеряваме на традицията, тъй като повечето от децата днес за първи път се дипломират при нас и искаме да се почувстват значими, каквито наистина са. Това, което те постигнаха през годината е изключително сложно и важно за тях! Това са техните първи стъпки, които определят какво ще се случва в следващите нива на обучение", сподели управителят на езикковия център д-р Николай Николов.

Той изказа благодарностти и към г-ца Цецка Кирилова, тъй като заслугите за спокойното и безпроблемно осъществяване на онлайн обучението са нейни.

Преподавателите на езиковия център припомниха, че децата могат да се включат и в детско-юношеският летен проект на "Марконис", който през годините се е утвърдил като изпитано ефективен летен езиков проект. Проектът е с продължителност 3 седмици (3 посещения седмично по 2 учебни часа) и завършва с тържествено връчване на сертификатите на участвалите в проекта. 

Повече информация за проекта може да намерите тук:

http://markonis.bg




Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete