Неделя, 25 Август 2019, 14:15

Мартин Леков дарява медала си от Европейското първенство по бокс за благотворителния търг “Станимира Петрова и шампиони”

16 Юли, 20:16
(0) (0)
Драгоман - Спорт
Прочетена: 951 0


Боксьорът от Драгоман Мартин Леков дарява бронзовия си медал от Европейското първенство по бокс за младежи за благотворителен търг организиран от световната ни шампионка по бокс Станимира Петрова. Търгът с името „Станимира Петрова и шампиони” е в помощ на Йорданка Митева от Ямбол. Йорданка Митева е претърпяла инцидент и е в инвалидна количка. Тя работи, учи и се грижи за своите две деца. Йорданка се нуждае от скъпоструващо лечение в чужбина на стойност 90 000 лева.

Мартин Леков е многократен шампион на България по бокс за младежи! Той е национален състезател и многократен победител от международни първенства и турнири! Най-голямото негово постижение до момента е бронзов медал на Европейското първенство в Анапа през 2015г.! Той се включва в благотворителния търг “Станимира Петрова и шампиони” като дарява единствения си медал от Европейско първенство до момента! Медалът е символ на най-голямото му постижение и е най-ценнто му отличие! Отличие, което е завоювал не само за себе си, а и за цяла България!

Търгът се провежда във Фейсбук в страницата „Да победим заедно с Йорданка”. Наддаването става чрез коментар към публикувания артикул в страницата. Срокът на търга е 20 календарни дни и започва да тече след първото наддаване. Наддавания може да се правят ТУК! 

След като даден артикул е спечелен, спечелилият следва да преведе съответната сума по дарителска сметка: Титуляр: Йорданка Митева IBAN: BG90FINV91501317313214 SWIFT: FINVBGSF Банка: Първа Инвестиционна Банка


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (11)

Подготвихте ли се за лятото?

Анкета » коментари (11)

Подготвихте ли се за лятото?

отговори
Да (248)
70% Complete
Не (137)
70% Complete
Няма да почивам, поради липса на средства (315)
70% Complete