Четвъртък, 25 Април 2024, 08:07

Мартин Маринов се размина с тежка контузия!

12 Декември 2013, 08:00
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1022 0


В Ботевград могат да са доволни. Състоянието на един от най-точните стрелци на Балкан Мартин Маринов не е сериозно. Това показаха днес резултатите от направения ядрено-магнитен резонанс. Според информацията, 191-сантиметровият гард се е разминал без разкъсвания или по-тежка контузия на коляното.

В началото на следващата седмица Мартин Маринов отново ще се подложи на медицински преглед, за да се установи има ли остатъчни последици върху костта на коляното. Това означава, че той ще пропусне гостуването на Балкан на Берое от TESY НБЛ. В следващите дни Мартин Маринов ще се отдаде на почивка. Има голяма вероятност 28-годишният баскетболист да поднови тренировки още през идната седмицa.

Припомняме, че бившият играч на Рилски спортист получи травмата в коляното по време на последния двубой на Балкан срещу Черноморец от първенството при мъжете. Големият оток обаче бе основната причина за забавянето на ядрено-магнитния резонанс.

В същата среща пострада и друг от основните баскетболисти на Александър Тодоров Станимир Маринов, който е с леко увреждане на връзките на десния глезен, което ще го остави извън игра от 2 до 3 седмици. Това означава, че 192-сантиметровият баскетболист няма да се появи по екип в мачовете на своя тим до края на 2013 г.

Източник: http://bball.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete