Събота, 20 Април 2024, 15:37

Мартин Йол: Постъпката на Бербатов бе глупава

27 Декември 2012, 14:19
(0) (0)
Свят - Спорт
Прочетена: 2063 0


Мениджърът на Фулъм Мартин Йол не остана много доволен от постъпката на Димитър Бербатов в снощния мач срещу Саутхямптън.

Българинът откри резултата за своя отбор, след което съблече фланелката си и показа отдолу надпис: "Останете спокойни и ми подавайте топката".

Това логично доведе до жълт картон за българина, което не се хареса на Йол. "Беше малко глупаво и ще поговоря с него", коментира Йол след мача.

"Вероятно си е мислел, че ще се размине, тъй като по принцип той никога не получава картони. Но по-късно той беше в ситуация, в която можеше да получи и втори жълт картон. Не беше най-умното нещо".

"Всеки ден той казва на младоците да играят със самочувствие, да задържат топката и да не се страхуват", каза Йол. "За да играеш футбол, ти трябват увереност и вяра в собствените ти възможности. Той иска ние да играем с определен стил и това е посланието, което той искаше да отправи".

Същевременно Йол остана още по-разочарован от защитника Крис Бейрд, който пет минути преди края направи дузпа за умишлена игра с ръка, от което падна и изравнителният гол.

"Не знам какво си мислеше той. Вероятно е загубил разсъдък за момент. Може би ще каже, че е било случайност. Но ако не беше играл с ръка, вероятно те щяха да имат удар с глава. Така че според мен той го направи умишлено. Но това не е нещо, което искаш пет минути преди края", каза Йол.

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete