Вторник, 19 Март 2024, 06:02

Масов бой на стадиона в Елин Пелин

13 Април 2014, 15:22
(1) (0)
Елин Пелин - Спорт
Прочетена: 4826 0


Грозни сцени се разиграха вчера на мача от "Б" група между Витоша (Бистрица) и лидера Марек (Дупница). Агитките на двата отбора се сбиха, което наложи прекъсването за кратко на двубоя, игран на стадиона в Елин Пелин, където Витоша домакинства.

Мелето на трибуните настана в 75-ата минута на двубоя. Феновете от Дупница бяха в пъти повече от тези на тима, в който е картотекиран Бойко Борисов.

Заради инцидента срещата беше сряна, а от кадрите на колегите от "Канал 3" се вижда как и футболист на Витоша налита на феновете. Съотборникът на Бойко Борисов - Николай Божов, дотърча до оградата и през нея успя да удари фен на Марек. Още няколко от запалянковците на дупничани пострадаха от значително по-активните от тях ултраси на бистришките "тигри".

На мача нямаше полиция, тъй като с охраната му беше ангажирана частна охранителна фирма. За щастие ситуацията беше овладяна и няма сериозно пострадали. Само един от феновете на Марек е с хематом на главата. Николай Божов пък бе изгонен с червен картон заради включването си в мелето.


Източник: http://blitz.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (1)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (1)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (50)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (92)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (22)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (16)
70% Complete