Събота, 20 Април 2024, 01:35

Мъж от Елин Пелин е задържан за повреждане на чуждо имущество

9 Май 2017, 12:55
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 1569 2


Около 15.30 часа на 5 май жена от с. Петково съобщила в полицията, че при посещение на мъж от Елин Пелин с цел закупуване на агне, между двамата е възникнал скандал, при което мъжът е счупил с вила предното ляво странично стъкло на автомобила й. Служители на РУ- Елин Пелин извършили оглед на място и задържали за срок до 24 часа извършителя на деянието. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 216, ал.1 от НК.

Източник: ОДМВР - София

Коментари (2)

  • Отговори (1) (6)
    1. добавен от: Кочо 9 Май, 20:08

    снег вали ванка

  • Отговори (7) (0)
    2. добавен от: до Обединени патриоти и г-н Б. Бранков 9 Май, 21:36

    Снимки с имената на осъдените крадци + предметът + обектът на кражба да се поставят на табла в кметствата на селата, така че хората да знаят кой ги краде. В Равно поле хванатите крадци, из цяло село добре лъжат, че са набедени от окрадените. Така те излизат честни, а окрадените и потрошени виновни.....
    Надяваме се на съдействието на председателя на „Обединени патриоти" на София-област г-н Бранков, защото това беше приоритет в предизборните им кампании и за президент, и за парламент. Кметовете да съдействат, а не да защитават крадците или да не ги интересува, дори да ни молят да оттегляме жалбите от МВР Ел. Пелин.......
    Ако се поставят на табла със снимки, кражбите ще бъдат сведени до минимум. Посрамените да си вземат поука, да не лъжат и да бъде за урок на всички други, решили да крадат.
    Искаме да изразим изключителната си благодарност към полицаите от МВР Ел. Пелин, които са хванали крадците обрали в края февр. 2017 г.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete