Сряда, 24 Април 2024, 07:08

Мъжете на ВК "Етрополе" спечелиха купа "Владимир Прохоров"

16 Юли 2017, 15:42
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1453 1


Мъжкият отбор на ВК "Етрополе" спечели първия мемориален турнир в памет на Владимир Прохоров. Спортната изява се проведе в събота /15 юли/ в сп.зала "Чавдар" с участието на домакините от Етрополе, ВК "Ботев" гр.Ихтиман, ВК "Своге 2016" гр.Своге и сборна формация от бивши състезатели на Прохоров. Преди официалното откриване се изигра срещата между ВК "Етрополе" и ВК "Своге 2016", която нашите волейболисти спечелиха убедително с 3:0 гейма. Любопитен факт бе, че в състава на тима от Своге се изявяваше доста популярния футболист на Левски /София/ -Христо Йовов.
Официалният старт на събитието бе даден в 11.30ч. в присъствието на съпругата на Владимир Прохоров, двете му дъщери и двамата му внуци. Турнирът бе открит от Росица Христова-заместник-кмет на община Етрополе, която връчи грамота и Плакет на Кмета на общината в категория "спорт" на изявения волейболен специалист за големия му принос в развитието на етрополската волейболна школа.
В спор за спечелването на купата от този първи по рода си турнир по името на Владимир Прохоров се изправиха отборите на Етрополе и Ихтиман, които разиграха хубава волейболна среща с оспорвани геймове, но в крайна сметка победата отиде при мъжете на ВК "Етрополе". Трети се нарети тима от Своге, а четвърти останаха бившите състезатели на Прохоров.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: sportist 17 Юли, 17:42

    до балканец,информацията не ви е вярна.вк- Своге са четвърти от четири отбора!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (181)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete