Четвъртък, 28 Март 2024, 21:46

Мъжкият отбор на ВК "Етрополе" с поредна победа във Висшата лига. Кадетките продължават борбата към държавните финали

9 Март 2021, 09:56
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 714 0


Състезателите на Етрополе се поздравиха с пореден успех, след като надиграха като гост Люлин с 3:0 (25:23, 25:19, 25:22).
С разменено водачество започна първият гейм, но етрополци успяха да поведат в двубоя. Впоследствие те не срещнаха никакви трудности и постигнаха чист успех.
Лошото в мача бе, че не състезателите бяха главните действащи лица на терена, а съдията, международният рефер Илия Пенков, който е срам за българското съдийство. Уверени сме, че дежурният делегат на мача г-н Стоян Костов ще отбележи всичко в доклада, за да не се впускаме ние в подробности.
Следващата седмица момчетата от Етрополе приемат отбор на Софийски университет, мачът ще се играе на 13 март от 17.00ч в спортна зала Чавдар в град Етрополе.
В събота и неделя в град Перник се проведе зоналното първенство за кадетки. Нашите момичета победиха в групата си отбора на Миньор Перник с 3:0 гейма и загубиха от Пирин Разлог със същият резултат. В спор за третото място те се наложиха над състава на Марек Дупница с 3:0, с което се класираха за следващият етап от надпреварата.
ВК "Етрополе"
.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete