Неделя, 22 Януари 2017, 3:35
По-различните новини само за вас!

Ресторант "Златна Рибка" - Правец

+ | - Публикувано на: 03.12.2013г. 12:01 | Ресторанти и заведения | Прочетена: 22820 | 0


Здравейте приятели и почитатели на вкусната храна нашето ДНЕВНО МЕНЮ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ДОМА И ОФИСА за Правец и Разлив можете да откриете на - rzr-bg.com

ЦИЦЕРОН-13 ЕООД
Управител
Любомир Димитров
+359 885 98 88 11
 
*Доставка на обедното меню за територията на град Правец срещу едно левче, при поръчка над 20 лева - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. Перфектна възможност за студените и дъждовни дни човек да си хапне вкусно, без да се налага да излиза на студа и дъжда!

В ресторанта, освен обедно меню в делничните и почивните дни, се приготвят традиционни български и интернационални ястия. Също така има и такива, които са с вегетарианска и здравословна насоченост (салати, спагети, гювечета, гондоли, сандвичи...).  

Най-важното нещо за нас е гостите (клиентите) ни да са доволни - съответно за приготвяне на храната ни използваме едни от най-качествените продукти. Главният ни готвач от 10 години се занимава с приготвянето на ястия от международната кухня и е тясно профилиран в приготвянето на здравословна кухня. Всяка година посещава 20-30 дневни курсове при най-известните в България доктори и диетолози, за да актуализира и повиши познанията си в областта на здравословната кухня.

При приготвянето на ястията се взима предвид вида на съставките (мазнини, белтъчини, въглехидрати), като се избягва смесването им или се комбинират по най-здравословния и безвреден начин. Голяма част от ястията се готвят със специален зехтин, хималайска сол, дижонска горчица, сос уорчестър. При нас в кухнята НЕ се използват подобрители за храни (вегета, пикантина...). В ресторант "Златната Рибка" работим с най-хубавите в България наливни вино - Ивайловград и наливна бира - Бургаско.

Поради честите ни посещения от семейства с малки деца и за да могат родителите да се нахранят на спокойствие и малчуганите да кротуват, вече имаме детски столчета за най-малките, рисунки и картинки за по-големите.

Местата вътре са 28, а отвън - над 70, като голяма част от тях са оградени с ветроопорни пана, което позволява да се пуши и е отопляемо и през зимата.
В близост до заведението (100 мерта) има безплатен паркинг.

Телефон за информация и резервации: 0885988811

Kонтакти
гр. Правец
бул. "3-ти Март" (до магазин Мерилин)
Работното време е 08:00ч.-23:00ч.
« Назад

Реклама

виж всички » Анкета

  • Одобрявате ли предоставянето на купите на мъжкия баскетболен отбор на Балкан за съхранение във фонда на Исторически музей Ботевград?
    Коментирай (5)

виж всички » Обяви

виж всички » Справочник

Новините по дни

Изпрати новина до Balkanec.bg

Заглавие: *
Текст на новина: *
Обратна връзка: