Петък, 29 Март 2024, 08:52

Меси, Шави и Пуйол преподписват с Барса

19 Декември 2012, 11:21
(0) (0)
Свят - Спорт
Прочетена: 1365 0


Добрите новини за феновете на Барса продължават. Тимът е убедителен лидер в класирането, а днес в сайта на отбора бе обявено официално, че звездите Лео Меси, Шави Ернандес и Карлес Пуйол са постигнали договорка за удължаване на договорите си с клуба.

Новината не е кой знае каква изненада, тъй като отдавна се говореше, че подобно нещо ще се случи, а и миналата седмица самият Шави разкри, че всичко по контракта е договорено.

Договорите на Шави и Пуйол са до лятото на 2016-а годнина, като на защитника удължението е с три, а на халфа с 2 години. Що се отнася до Меси той ще остане поне до лятото на 2018-а, като настоящият му контракт изтичаше прep 2016-а.

Счита се, че заплатата на аржентинската суперзвезда ще се увеличава с всяка изминала година, като в края на периода ще достигне около 15 милиона евро. В момента той взима около 10 милиона.

„ФК Барселона с радост потвърждава продължаването на връзката си с трима от своите основни футболисти. В следващите седмиции всеки от тях под индивидуална форма ще подпише договора си”, се казва в официалното съобщение на каталунците.

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete