Петък, 29 Март 2024, 00:01

Меси в групата за Бенфика

5 Декември 2012, 13:02
(0) (0)
Свят - Спорт
Прочетена: 1291 0


Суперзвездата на Барселона Лео Меси ще бъде в групата за утрешния мач срещу Бенфика от Шампионската лига, въпреки че двубоят е без значение за каталунците, които не могат да бъдат изместени от първото място.

Местните медии обаче твърдят, че аржентинецът дори е твърде вероятно да бъде титуляр в стремежа да подобри рекорда на Герд Мюлер от голове за една календарна година. Той има 84 и изостава само с едно попадение от легендарния германец и дори сам е поискал да играе.

Имаше информации, че той може да получи почивка, както това ще се случи с Иниеста, Шави, Сеск Фабрегас, Масчерано и Педро, които няма да бъдат в групата, но това няма да стане.

Така Меси ще има възможност да открие головата си сметка срещу Орлите, след като при гостуването на Барса в португалската столица попаденията реализираха Сеск и Алексис Санчес. Преди това, през 2006-а, когато двата тима отново играха в турнира, Лео пропусна двата сблъсъка поради контузия.

Очаква се Тито Виланова все пак да даде възможност на някои млади футболисти да покажат качествата си и ще вземе в 18-те за мача Сержи Гомес, Сержи Роберто, Рафиня, Деулофеу, Тейо и Планас от втория отбор на клуба.

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete