Петък, 19 Април 2024, 20:51

Михаил Михайлов: Надявам се през новата година да играем различна роля от тази в момента

2 Януари 2012, 10:10
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2319 4


Каква година изпращате?

"В професионален план мога да кажа, че изпращам една не добра година. Това е така, защото резултатите на отбора, който водя в момента са лоши. Преди това бях старши треньор на кадетите (16), където се класирахме на 5-о място на финалите и имах по-големи очаквания, но не се получиха нещата. Определено годината не бе много добра за мен, за клуба и отборите, на които съм бил треньор."

Как Ви се струва първенството до момента?

"В последните три години аз съм част от щаба на мъжкия отбор - първо като помощник, а сега и като старши треньор - и мисля, че с всяка изминала година за съжаление нивото пада. Казвам го наистина с огромно съжаление. Силите се изравняват, останалите отбори стоят далеч от най-добрия в България Лукойл Академик и това не е много добре. Тенденцията трябва да е обратната, а именно отборите да се доближават до класата на шампиона, но става точно обратното и това е лошо."

Какво си пожелавате и очаквате от 2012 година?

"На хората, които се занимават с баскетбол и гледат тази игра пожелавам здраве, а на всички отбори, всички състезатели, треньори и деятели също здраве и много успехи. За нашия отбор си пожелавам да играе съвсем различна роля от тази, която играе в момента в лигата."

Източник: bgbasket.com

Ключови думи: Балкан , Михаил Михайлов

Подобни новини

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 2 Януари, 15:22

    Дайте малко информация за Михаил Мохайлов. Кой е той?

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 3 Януари, 09:29

    Треньор на Балкан в момента.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 4 Януари, 17:55

    Баскетболният Балкан (Ботевград) е на път да привлече бившия играч на Рилски спортист Драгомир Мароевич. Разговорите между ботевградчани и 207-сантиметровия черногорец са в напреднала фаза и се очаква да приключат днес или най-късно утре. “Зелените” търсят и втори играч за позицията плеймейкър, като вероятно ще привлекат Ивайло Касабов от Дунав.

    Президентът на Балкан Иван Гавалюгов обяви, че няма да се търси нов треньор до края на този сезон. Михаил Михайлов ще продължава да води отбора, като ще му помагат Лъчезар Диков и легендарният Георги Христов – бащата на Мариан Христов. След напускането на Николай Пеев в края на 2011 година ръководството на клуба уж заяви, че ще търси нов доказан треньор, но засега ще гласува доверие на Михайлов./

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete