Петък, 26 Април 2024, 01:54

Михаил Михайлов: Не ни достигна характер

27 Април 2013, 13:40
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2014 0


Старши треньорът на Балкан след поражението от Шампион 2006 в мача за трето място в Младежката лига

Балкан загуби от Шампион 2006 в мача за третото място в Младежката лига, а ето какво каза след това старши треньорът на тима Михаил Михайлов за мача, за сезона в първенството, както и за очакванията му за финалите за юноши:

"Лично за мен не ни достигна характер и нищо друго. Мачовете за трето място са мачове на характера, както разбира се и финала. За мен това е основната причина. След като загубиш на полуфинал, ако не можеш да се вдигнеш се получава това, което се случи с нас.

В Младежката лига имахме добър редовен сезон с лош край за нас. Искаше ми се да има повече мачове през сезона. Форматът беше крайно недостатъчен със седем мача за момчета, които са на възраст под мъжете. Вече федерацията трябва да помисли за следващата година дали това трябва да остане така или нещо да се промени.

При юношите първо очаквам и се надявам нашето ръководство да вземе решение финалите да са в Ботевград. Все още никой не е кандидатствал за домакинство и първо на това се надявам. След това бих казал, че имаме не лош отбор там, като в него са повечето от момчетата, които играха в Младежката лига. Имаме амбиции, но ще го караме по-полека и по-спокойно."

Източник: http://bgbasket.com

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete