Петък, 19 Април 2024, 21:02

Михайлов: Дано окажем по-сериозна съпротива на Купата

7 Февруари 2012, 17:50
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2026 0


На по-сериозен отбор от страна на Балкан срещу Левски в четвъртфинала за Купата на България се надява един от треньорите във временния треньорски щаб, който е начело на баскетболния Балкан – Михаил Михайлов. Той заедно с Лъчезар Диков, който миналия сезон водеше дублиращия тим в А група, и Георги Христов водят ботевградчани в момента.

„Не знам, дали може въобще да се говори за съпротива. Факт е, че Левски е по-класният отбор, но не очаквах такова поведение от нашия отбор честно казано и малко съм изненадан. Веднага след мача е трудно да се обясни, но ще си направим изводи и ще има сериозни разговори с играчите”, коментира Михайлов след поражението на Балкан от Левски в 17-я кръг на Националната баскетболна лига с 65:90 точки в София.

„Просто Левски е явно много по-класен отбор от нас. Нашият отбор, ако не успява да налага своята воля в защита, ние с нападение трудно ще успяваме. Не пазим ли добре, всеки път ще се случва по този начин, ще ни вкарват по 90 точки. Така че при нас в този мач проблемът явно беше в защитата”, каза още Михайлов и добави по повод турнира в Самоков:

„За Купата ние още в началото се изправяме срещу същия противник, така че надявам се да сме по-подготвени за двубоя и да окажем по-сериозен отпор на отбора на Левски.”



Източник: http://gong.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete