Събота, 20 Април 2024, 17:34

Миле Китич ще пее на „BAUFEST - RÖFIX и приятели“ в Сливница

9 Май 2019, 15:46
(0) (0)
Сливница - Новини
Прочетена: 2472 0


Пролетният фест „BAUFEST - RÖFIX и приятели“ тази година очаква всички строители, майстори и архитекти на 18-ти май (събота) на стадион „Сливнишки герой“ в гр. Сливница. Началото е 14 часа, когато започват турнирите и игрите между присъстващите заедно със специалните гости - комиците от „Аламинут“.
Събитието ще може да се посети само с покани, които са безплатни. Покани може да се вземат от сградата на Община Сливница - 3-ти етаж, при секретарката на кмета и стаята срещу нея!

На вече традиционния събор за бранша организаторите предлагат много награди за участниците в игрите. Най-голямата, между които, е турбозолна машина за мазилки, но освен нея присъстващите ще могат да се състезават и за над 5000 други изненади, между които цели палета с продукти RÖFIX и транспортни единици с цяла система на RÖFIX.
„BAUFEST - RÖFIX и приятели“ ще изненада строителния бранш с много музика. На специално изградена сцена на стадиона ще има изпълнения на живо на Step By Step и голямата звезда на българската поп музика – Влади Ампов „Графа“.
Кулминацията на забавлението ще бъде с любимите сръбски хитове на Миле Китич, който ще излезе на сцената в 21 часа с много настроение и емоции за минимум два часа изпълнения на емблематичните песни Kilo dole kilo gore, Plava Ciganka, Milioni, Kamioni и много други.
BAUFEST ще предизвика и всички със състезателен дух, настроени за забавление и игри. Желаещите ще могат да се включат в мини турнир по волейбол с участието на ВК "Хебър", мини турнир по футбол (на изкуствена трева) с участието на ФК "Сливнишки герой", турнир по дартц, тенис на маса, състезание със строителни колички, канадска борба, надяждане с кебапчета, надпиване с бира и още много надпревари на място.


Цялата програма за 18-ти май (събота):
14:00 часа: Откриване на BAUFEST - RÖFIX и приятели“
14:00 – 19:30 часа: Игри и забавления с 5000+ награди
19:30 – 20:30 часа: Концерт на Влади Ампов „Графа“
20:30 – 21:00 часа: Връчване на награди. Връчване на голямата награда турбозолна машина за мазилки на Maltech
21:00 – 23:00 часа: Концерт на легендарния сръбски изпълнител Миле Китич

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete