Петък, 19 Април 2024, 06:15

Милен Калъпов: Когато играта върви добре, смени в отбора не се правят

31 Март 2017, 09:14
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2093 4


Милен Калъпов ръководи фирма „М-трейдинг“ ЕООД във Враца, специализирана в областта на услугите, свързани с химическо чистене и пране – обществено и индивидуално. Фирмата е клиент на „ЧЕЗ Електро България“ АД на свободен пазар от октомври 2016 г.

1. Откъде разбрахте за възможността да изберете „ЧЕЗ Електро България“ АД за свой търговец?
Потърси ме служителка на ЧЕЗ. Проведохме среща, на която бях подробно запознат с всички условия и ми бе предложена персонална оферта. Условията ми харесаха, а и фактът, че в отношенията ми с „ЧЕЗ Електро България“ АД не се променя нищо, освен намалението на разходите, допълнително ме мотивира.

2. Кое Ви мотивира да се възползвате от условията на свободния пазар на електроенергия?
Причината за решението ми бе по-ниската цена, разбира се. Оборудването, с което работим, е голям консуматор на ток и сумите, които заплащахме месечно, никак не бяха малки. Дадохме си сметка, че с намаляване на разходите за електроенергия освобождаваме средства, които можем да вложим в други подобрения.

3. Кое беше решаващо за Вашата фирма при избора на доставчик на електроенергия?
Най-вече фактът, че ЧЕЗ е фирма с история и опит на българския пазар. Точно този избор ни осигурява сигурност. Предпочитам партньорите ни да са предвидими. Да им имам доверие. Естествено, получавах оферти и от други търговци на конкурентни фирми, но не ми харесаха условията за получаване и плащане на фактурите.

4. Доволни ли сте от спестяването, което постигнахте?
Абсолютно да. Да Ви кажа честно, досега спестяването ми е около 15% средно. Както споменах, фирмата ни е потребител основно на електроенергия по дневна тарифа и разликата е осезаема.

5. Как оценявате условията и обслужването, които получавате от „ЧЕЗ Електро България“ АД?
Перфектни. Служителите са професионалисти с отговорно отношение към клиента. Никога не съм има проблеми с обслужването от тяхна страна. Винаги са ми помагали и са ми оказвали съдействие при нужда. Искам да обърна внимание и на един проблем, който лично аз имах с получаването на фактурите за фирмата. Преди да се регистрираме за електронна фактура, получавахме хартиена, но с няколко дни закъснение. Електронната фактура е голямо предимство. Много е удобна. Получаваме я веднага, след като е издадена, а и разполагаме с архив на всички фактури на едно място.

6. Бихте ли преподписали договора си за доставка на електроенергия на свободен пазар с „ЧЕЗ Електро България“ АД?
Да, разбира се! Нямам никакви проблеми да го направя. А и, когато играта върви добре, смени в отбора не се правят!

7. Бихте ли препоръчали ЧЕЗ Електро България като доставчик на електроенергия на свободен пазар?
Бих препоръчал компанията, да. И я препоръчвам постоянно. Хората, обаче, са недоверчиви към новостите. Докато не се убедят в предимството на нещо, докато не видят черно на бяло, не вярват в ползите и не пристъпват към промени. Голяма част от тези, на които препоръчвам да излязат на свободен пазар, споделят, че не им се занимава, защото се страхуват от бюрокрацията и това ги притеснява. А всъщност, при предприемане на тази стъпка, в ЧЕЗ Електро няма особена бюрокрация. Сключваш договор, което е стандартно за доставка и, което е по-важно, дава ти се възможност да ги упълномощиш да извършат цялата процедура по регистрация на свободен пазар вместо теб, безплатно. Важно е да имаш доверие на доставчика и да си сигурен в опита, почтеността и професионализма му. Това е от най-голямо значение.


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ЧЕЗ Разпределение

Коментари (4)

  • Отговори (5) (2)
    1. добавен от: Анонимен 31 Март, 11:24

    И на вас ли кмета забрани да публикувате за кражбите му и нарушенуята,показани снощи по Канал 1????

    • (4) (0)
      1. добавен от: Анонимен 31 Март, 12:52

      На нас шефът му ни забрани!

  • Отговори (3) (0)
    2. добавен от: Анонимен 31 Март, 12:54

    Значи така - ЧЕЗ си нямат друга работа, ами си пращат служителките при фирмаджиите да им предлагат по-ниска цена?! :shock:
    Искам и на мен да ми пратят :uups:

  • Отговори (2) (0)
    3. добавен от: Анонимен 31 Март, 15:04

    http://imedia.bnt.bg/predavanyia/otkrito-s-valya-ahchieva/dosadebno-proizvodstvo-za-zloupotrebi-s-vodata-na-yazovir-bebresh-30-03-2017

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete