Петък, 19 Април 2024, 13:57

"Милка" в Ботевград

29 Април 2012, 11:44
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 5840 3


„Фестивал на нежността” събра десетки деца и техните родители на площад ”Освобождение” днес от 10 ч. по повод националното турне на „Милка”. Ботевград е един от 25-те градове в страната, които  имат възможността да опитат нежните шоколади  и да се потопят в атмосферата на летните „Милка” игри, научи наш репртер.
Екипът на  шоколади номер 1 в света организира маратон на прегърнатите  под наслов "Осмели се да покажеш нежност". Няколко щанда предлагат атрактивни занимания за всяка възраст. Това са - фото кът, където професионален фотограф  заснема малчуганите с голяма „Милка” крава за спомен. До него е разположено „Колело на нежността”. Интерес предизвика у децата, игрите „Протегни се за прегръдка” и „Прегръдкомер”. „Каравана на нежността” пък дава сертификати за проявена нежност, след записване на желаещи да получат такъв. В специален кът деца и родители рисуват най-красивите си мечти.
 В един от щандовете се предлагат над 20 вида шоколад. Всеки, закупил пет шоколада „Милка”-100 грама, има възможност да вземе безплатно плюшена играчка. До 18 часа  „Милка” -градчето ще очаква своите посетители. Тогава ще бъде обявен и победителят в томбола за голямата награда- плюшена крава „Милка”. Кандидатите трябва  да представят две опаковки шоколад от 100 грама и попълва  талон за участие в томболата.
 

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete