Петък, 29 Март 2024, 07:34

Милко Влайков ще представи книгата “Градчето - портрети без рамка”

19 Март 2019, 17:07
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 852 0


На 21 март – четвъртък, от 17.30 часа в Исторически музей – Ботевград ще бъде представена новата книга на Милко Влайков “ГРАДЧЕТО - портрети без рамка”, сборник импресии.
За книгата, автора казва: “Истински са историите, които ще прочетеш, читателю. Реших да разведря малко ежедневието ти, да предизвикам и размисъл за времето от началото на ХХ век насам, когато са се случили. Е, прибавих малко белетристика за украса, сложих щипка сатира да не са “безсолни”, също и малко горчица за кадем. Нарекох ги “импресии”. Казват, че късите разкази са като целувка в мрака от непознат. И аз това се постарах да бъдат къси (т.е. четивни), за да не ти е досадно. Някои от описаните случки са предания. На други съм жив свидетел. Има и такива с неочакван край. Надявам се да ти харесат. Приятно четене.

Случайно или не съвсем, на 23 март всяка година, отбелязваме преименуването на с. Самунджиево и превръщането му в град и околийски център. Може би съвсем подходящо е излизането на тази книга от печат точно по това време. Заповядайте!


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete