Събота, 15 Декември 2018, 01:56

Министър Радев се срещна със състава на РУ- Елин Пелин и кметовете от региона

7 Август, 15:47
(1) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 890 1

В работния формат участваха още главният секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов и директорът на ОДМВР- София ст. комисар Николай Спасов

Вътрешният министър се запозна с материалната обезпеченост и условията, при които работят служителите на районното управление, като ги увери в готовността на ръководството да осигури всички необходими условия за нормалното изпълнение на служебните им задължения. Той изрази задоволство от анализа за дейността на РУ- Елин Пелин през първите шест месеца на 2018г., представен от началника гл. инспектор Миглена Банова, като отбеляза, че постигнатите до този момент резултати говорят и за добра работа на новото ръководство на областната дирекция.

Доброто ниво на комуникация и взаимодействие с полицията, в това число и положителният ефект от изграденото видеонаблюдение, бяха подчертани и от кметовете на малките населени места. В отговор на споделените от тях затруднения министър Радев отбеляза, че за преодоляването им ще се предприемат необходимите мерки за съвместни действия с останалите компетентни органи.

„Исканията на кметовете са в посока повече полицейско присъствие, ограничаване на тежкотоварния трафик през селата, контрол върху отделни нощни заведения, които притесняват жителите. В тази посока заедно с ръководството на областната дирекция се ангажирахме да предприемем необходимите мерки в рамките на нашите правомощия“, обобщи вътрешният министър.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (5) (1)
    1. добавен от: ШОП 7 Август, 22:09

    Защо не се допитаха до жителите на общината? Не се спазват никакви правила за движение ! Камиони с товар над 40 тона - камъни от кариера Априлово преминават през 4 населени места без платнище , а контролни те органи си мълчат!? Същите тези камиони и Тирове преминават през улици в града ,на които е забранено движението на МПС над 18 тона! В населено място се кара със 100 км и никой не вижда и чува! Кой си плаща такса спокойствие?
    А нашият живот и спокойствие нищо ли не струват?!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Подкрепяте ли идеята до 2024г. да бъдат премахнати печките на дърва и въглища, които не отговатят на еконормите

Анкета » коментари (8)

Подкрепяте ли идеята до 2024г. да бъдат премахнати печките на дърва и въглища, които не отговатят на еконормите

отговори
Да (195)
70% Complete
Не (439)
70% Complete
Съгласен съм, това ще подобри качеството на въздуха. (63)
70% Complete
Не смятам, че е необходимо. Това няма да промени качеството на въздуха (234)
70% Complete
Не съм заинтересован (8)
70% Complete