Събота, 25 Май 2019, 06:08

Министър Радев се срещна със състава на РУ- Елин Пелин и кметовете от региона

7 Август 2018, 15:47
(1) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 1019 1


В работния формат участваха още главният секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов и директорът на ОДМВР- София ст. комисар Николай Спасов

Вътрешният министър се запозна с материалната обезпеченост и условията, при които работят служителите на районното управление, като ги увери в готовността на ръководството да осигури всички необходими условия за нормалното изпълнение на служебните им задължения. Той изрази задоволство от анализа за дейността на РУ- Елин Пелин през първите шест месеца на 2018г., представен от началника гл. инспектор Миглена Банова, като отбеляза, че постигнатите до този момент резултати говорят и за добра работа на новото ръководство на областната дирекция.

Доброто ниво на комуникация и взаимодействие с полицията, в това число и положителният ефект от изграденото видеонаблюдение, бяха подчертани и от кметовете на малките населени места. В отговор на споделените от тях затруднения министър Радев отбеляза, че за преодоляването им ще се предприемат необходимите мерки за съвместни действия с останалите компетентни органи.

„Исканията на кметовете са в посока повече полицейско присъствие, ограничаване на тежкотоварния трафик през селата, контрол върху отделни нощни заведения, които притесняват жителите. В тази посока заедно с ръководството на областната дирекция се ангажирахме да предприемем необходимите мерки в рамките на нашите правомощия“, обобщи вътрешният министър.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (5) (1)
    1. добавен от: ШОП 7 Август, 22:09

    Защо не се допитаха до жителите на общината? Не се спазват никакви правила за движение ! Камиони с товар над 40 тона - камъни от кариера Априлово преминават през 4 населени места без платнище , а контролни те органи си мълчат!? Същите тези камиони и Тирове преминават през улици в града ,на които е забранено движението на МПС над 18 тона! В населено място се кара със 100 км и никой не вижда и чува! Кой си плаща такса спокойствие?
    А нашият живот и спокойствие нищо ли не струват?!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (1)

За кого ще гласувате на изборите за европарламент на 26 май?

Анкета » коментари (1)

За кого ще гласувате на изборите за европарламент на 26 май?

отговори
ГЕРБ и СДС (74)
70% Complete
БСП за България (85)
70% Complete
ДПС (7)
70% Complete
ВМРО-БНД (22)
70% Complete
Атака (4)
70% Complete
Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ) (10)
70% Complete
Воля – Българските Родолюбци (12)
70% Complete
Демократична България (5)
70% Complete
Коалиция за България (3)
70% Complete
Глас Народен (1)
70% Complete
ПП Възраждане (6)
70% Complete
За друга формация (5)
70% Complete
За независим кандидат (10)
70% Complete
Нямам намерение да гласувам (60)
70% Complete