Събота, 20 Април 2024, 15:21

Мл. инсп. Ивелин Георгиев Цветков победителите в Областния етап "Пожарникар на годината" - 2019

24 Януари 2020, 11:36
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1887 3


Победител в направлението „Пожарогасителна и спасителна дейност“ и с номинация за участие в националния конкурс е мл. инсп. Ивелин Георгиев Цветков, пожарникар в РСПБЗН- Ботевград. С правилната си преценка, смелост, себеотрицание и своевременни действия служителят е спомогнал за бързото ликвидиране на три пожара през изминалата година, недопускайки да пострадат негови колеги и граждани, намиращи се на мястото на инцидентите. Наградата му бе връчена от заместник- областния управител на Софийска област Николай Николов, който отправи пожелание за здраве и успехи към всички огнеборци и спасители.

Победител в направлението „Държавен противопожарен контрол и превантивна дейност“ стана инсп. Георги Красимиров Кръстанов от РДПБЗН- София. Служителят е участвал в оценката на важни за страната инфраструктурни проекти, свързани с ремонти на тунели на автомагистралите „Тракия“ и „Хемус“, както и в оценката на инвестиционен проект за строеж на най- голямата логистична база в страната. Награждаван е за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати. Наградата му бе връчена от директора на ОДМВР- София ст. комисар Николай Спасов, който благодари за отличната комуникация и координация на действия, постигната между екипите на полицията и пожарната в областта.

Наградата за номинация в категорията „Отличени в Националния конкурс „Пожарникар на годината“ връчи директорът на РДПБЗН- София комисар Георги Иванов. Тя единодушно бе присъдена на кмета на община Драгоман Андрей Иванов.
По негова инициатива през 2013 г. е създадено доброволно формирование „Драгоман“. Неговите членове са участвали в овладяването на над 23 пожара в трудно достъпни местности, в ежегодни демонстрационни занятия в училища и детски градини съвместно с огнеборците от РСПБЗН- Сливница, както и в редица информационни кампании за противопожарна безопасност и в благотворителни кампании. Приемам тази награда с чест и благодарност, най- вече като знак на обществено признание към неуморните усилия на доброволците и тяхната ръководителка, изтъкна Андрей Иванов. Той използва повода да изкаже своето задоволство от професионализма на огнеборците и високото ниво на взаимодействие между тях и общинската власт.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (1) (2)
    1. добавен от: Анонимен 24 Януари, 11:43

    И тук се намесиха Златевите,ха ха ха

  • Отговори (2) (0)
    2. добавен от: Анонимен 24 Януари, 13:50

    Браво Ивчо

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 24 Януари, 15:31

    Кольо Щангата от село Долни Окол до кога ще го "мандръсат" по разни гербаджийски формирования?Пенсионер отдавана и се чудят къде да го назначат на заплата,сега в областната управа.Ненормална държава!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete